leenee Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 KASK mam (własnie musze go poszukać bo jestem w trakcie przeprowadzki)Co do rodziców to mam tylko mamę i ona wie (ciezko sie nie domyśleć) Ale tego tak za bardzo nie akceptuje. Ale tego że pale też by nie akceptowała (gdyby wiedziała). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golbik Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Ktoś tu pytał o to, jak długo będzie impreza trwała. No więc, w Moto-Przystani do wieczora. Jak ktoś musi, to może też nocować na terenie Moto-Przystani w namiotach albo w jednym z sochaczewskich hoteli (jest Chopin, Sonat, Złoty Dukat). Jeśli macie jeszcze jakieś pytania to pisać na private do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 No to Nowy widze że będzie "Sentymentalna Podróż" :biggrin:Bedziemy pedzic Szlakiem Nowego :bigrazz: KASK mam (własnie musze go poszukać bo jestem w trakcie przeprowadzki)A mieszkac bedziesz juz sama czy nadal z mama? :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leenee Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Mama okupuje parter a ja pierwsze piętro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Mama okupuje parter a ja pierwsze piętroNo prosze!! Panna na wydaniu z polowka domu i to w miescie wysmienitych WZetek... Ojej!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Mama okupuje parter a ja pierwsze piętroNa pięterko mozna wkraść się niepostrzeżenie.......z WZtką w ręku?? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 No to kto Madzie bierze na plecaka bo widze że chętnych sporo ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 (edytowane) Ja biorę! Przystojny, ułożony, nie przystawiający się :bigrazz: Tylko nie mam "ścigacza" :) Edytowane 31 Marca 2008 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Ja biorę! Przystojny, ułożony, nie przystawiający się :) Tylko nie mam "ścigacza" :wink:Greedo to po co bierzesz ? :bigrazz: :bigrazz: :smile: Się zgłosiłem na PW ;) A co :) pzdrkjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Greedo to po co bierzesz ? :wink: :P ;) Się zgłosiłem na PW ;) A co :lapad: pzdrkjujikŻona już Postów twoich nie czyta? :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Hej "Junaki" nie bijta się,ma dziewczyna ....la,la, lala,podzielita sie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 No to kto Madzie bierze na plecaka bo widze że chętnych sporo :) Jaką Madzie?> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 he he he no mówie o Leenie :biggrin: ha ha ha ha ha :buttrock: p.s Tez ma na Imie Magda więc jakby co to sie nie pomylisz:) buhahahahahahahaha Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 he he he no mówie o Leenie :( ha ha ha ha ha :biggrin: p.s Tez ma na Imie Magda więc jakby co to sie nie pomylisz:) buhahahahahahahaha AAaaaaaaaaaaa no zapomniałem ,że jako mordaterminator.. wszystko i o wszystkich wiesz najwięcej hehehehe :lalag: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leenee Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Ale dla przyjaciół jestem Lena :biggrin:Co do WZtek to sama też je umiem robić, więc na pietro mozna się wkradać, ale nie koniecznie z WZką. NO własnie to znajdę jakiś transport :buttrock: Jak na razie tylko kjujik się zgłosił, ale nie wiem jeszcze, czy mu KOCHANIUKA ŻONKA pozwoli :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi