jack9 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Witam! Czytałem wiele postów o enduro 50 ale chciałem się jeszcze dopytać... Mam zamiar kupić enduro 50 ccm. Czytałem dużo o HM i myślę, że to było by najlepsze moto. Jeżeli ktoś ma takie moto i jeżeli chce oczywiscie, niech coś o nim napisze ( zawiecha, prędkość, utrzymanie itp. ). A może ma ktoś na sprzedarz takie Hm? Mam 4000 z małym hakiem ewentualnie... Patrzałem też Honde CR 80 ale raczej nie da się zarejestrować, chociaz z tym różnie jest bo kumpel ma RM 125 crossa i zarejestrowany, no ale dobra bo nie o tym miało być... ;] To jak możecie to piszcie jakieś informacje o HM 50. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolo_rn Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Najlepsze moto w klasie 50ccm z popularnym silnikiem minarelli am6. Myśle, że wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek93Knz Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Sam posiadam takie moto, wiec troche wiecej sie o nim rozpisze. Jak wczesniej wspomniał kolega silnik Minarelli AM6, chłodzony cieczą, dwie chłodnice, skrzynia biegów 6-o stopniowa. Spalanie to ok. 4 litry na 100 kilometrów. Zawieszenie - Tylny amortyzator regulowany, przedni KAYABA. Jak cos jeszcze chcesz wiedziec to napisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajewa777 Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 a ja mam taką na sprzedaż http://www.allegro.pl/item407622462_honda_...a_mx_cr%5D.html Jak masz jakieś pytania to pisz na priv lub gg ślinik wszytko cacy pali z 1 kopa nawet jaki zimny chodzi jak jebnięty, co do plastików to niedługo będą nowe bo właśnie jestem w czasie zakupów lecz nie mogę zaleźć takich w odpowiednim kolorze (boczki tylne i błotnik tylny) :biggrin: W pełni zarejestrowany i opłacany oczywiście na motorower. Więc do wymienny tylko opona, tak to wsiadać i zapie**alać :icon_twisted: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff_Master Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Jak już wyżej koledzy powiedzieli, HM CRE posiada silnik minarelli am6 jest on bardzo popularny i można wszędzie dostać do niej części. Jak zabraknie Ci kucy :biggrin: to można kupić zestaw do przerobienia na 70ccm za jedyny 450-500zł w zestawie masz: -cylinder-głowica-tłok-pierścienie-sworzeń i segery-komplet uszczelek Po przerobieniu na 70ccm HM-ka będzie zapi#rdalać jak glupia :crossy: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi