grabster Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Witam!Sprowadziłem sobie motocykl z niemiec i mam pytanko czy musze jeszcze (prócz sktrabówki, stacji diagn, tłumacza...) odwiedzić Urząd Celny? Czy jest jakaś opłata recyklingowa? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 poszukaj na forum. wszystkie odpowiedzi i opis procedury, cen, itd jest w odpowiednim temacie. kktóry na dodatek jest przyklejony na górze tego działu... ciesz się, że nie mam tu uprawnień. zarobiłbyś 10% za skrajne lenistwo i ignorowanie pracy człowieka, który ten temat poskładał :/jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabster Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Witam!Co chwile się zmieniają przepisy a tamte chyba nie są aktualizowane. Po to jest to forum aby pytać. zarobiłbyś 10% za skrajne lenistwo i ignorowanie pracy człowieka, który ten temat poskładał :/jsz Jeśli to tak bardzo przezkadza to możesz mnie nawet wypisać. Przepraszam, że sie zapytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) Witam!Co chwile się zmieniają przepisy a tamte chyba nie są aktualizowane. Musielibyśmy się z Unii wypisać żeby sie cos zmieniło w sprawie ceł na motocykle. :icon_rolleyes: NIE MUSISZ Z MOTOCYKLEM BIEGAC DO URZĘDU CELNEGOOPŁATY RECYKLINGOWEJ TEZ NIE MASZ NA JEDNOSLADY Edytowane 25 Marca 2008 przez leonstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabster Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Dzięki za odpowiedź.W wtorek odbieram papiery z skarbówki i potem biegeiem do wydizłu komunikacji. Jak bedzie wszystko OK to postaram sie napisać co pokolei robiłem, ile trwało i ile kosztowało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi