Marcin SF Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Listek, czasu co raz mniej, czas podać jakieś bliższe namiary co do czasu, godziny spotkania, skonfrontować to z pogodą itp. itd. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Ok więc tak Jeśli chodzi o pogodę to buty na parapecie panna młoda trzyma (przesąd), u ksiedza dane, ogólnie ma być. U Pawła (czyli w Ostrówku) mamy być na 16.00 - 16.15 bo o 17.00 trzeba być już w kościele jest to dosłownie rzut beretem od panny młodej i od niego bo oni naprawdę przez drogę sąsiedzi he heAle zawsze 220 gości zanim przejedzie to trwa. Proponuję dwa miejsca spotkania - osoby które się zadeklarowały są z różnych części Warszawy. Więć szkoda aby nadmiernie palić paliwo.Każdy wybierze sobie sam gdzie mu wygodnie ja ustale tylko godziny i miesca. 1) Miejsce południowe to Metro Wilanowska - pentla dla autobusów (jest duża zawsze znajdzie sie miejsce dla kilku motocykli). Godzina 14.10 - 14.20 2) Miejsce północne to McDonald na ulicy Łodygowej (jest to skrzyżowanie trasy białostockiej dokładnie ulica Radzymińska i Łodygowa)- 15.00-15.10 Jak by co pamiętajcie 600-624-467 mój kom Ja zaczynam z południowego miejsca z grupą motocyklistów dalej McDonalda na Łodygowej zabieramy reszte i lecimy łodygową przez Ząbki dalej Zielonka i Wołomin ogólnie cały czas prosto i na pierszeństwie przejazdu.Dopiero w Wołominie skręcamy w prawo na światłach w ul. Szosa Jadowska i pedzimy aż będzie znak Ostrówek 0,5 km (strzałka) skręcamy w lewo dojeżdzamy do Ostrówka palej na prawie cały czas, mijamy bankomat i skręcamy w prawo w drogę już gruntową małe dołki ale to tylko mały kawałek motocyklem spoko. Będziemy prowadzic całą kolumnę do kościoła a potem z kościoła do sali weselnej OSP Majdan. Na skrzyżowaniu ze światłami wspomoże nas policja - Paweł nagrywa sprawe.Będziemy blokować tylko drogi na których wymuszamy pierszeństwo (w celu zachowania całej kolumny gości). Pisząc to widzę za oknem śnieg i nie wiem ilu z was przyjedzie ale każdemu podziękuję z osobna. Plan jest taki.Dwa motocykle będą zamykać cały kordon gości jadąc na końcu. Reszta będzie jechała wokół samochodu młodych i kolejno będzie zamykać potrzebne drogi. Reszte dogadamy na miejscu bo nie wiem ilu was będzie. Jeśli ktoś coś od siebie to prosze każda rada dobra. Ja może dodam iż ostateczna decyzja (bo pogoda narazie du*pa) to sobota rano napisze kilka słów na forum w tym temacie Pozdro Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 na razie około 13 ma padać, ale wiadomo co icm to icm, sprawy zmieniają się dynamicznie :icon_biggrin: jeżeli będzie pogoda to ja najprawdopodobniej będę się urywał z grupą późniejszą o ile nie przypałuję sam w ostatniej chwili, ale to pewnie będę wiedział w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 a ja odpadam, bo do 17 w pracy siedzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=wo...aj&moreCities=1 Tu jest link do zumi jeśli chodzi o określenie który to Ostrówek bo faktycznie sa dwa. Jest miedzy Wołominem a Tłuszczem 0,5 km od drogi 634. Szkoda że Asiu ciebie nie będzie taki ładny szczurek na kasku strata dla kamerzysty. A kamerzysta dostanie naklejke forum motocyklistow to tak żebyście go przepuszczali bo chłopak juz ma lęki, podobno kiedyś go prawie pobili na weselu. Edytowane 27 Marca 2008 przez Listek31 Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odan Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Listek, pelno Cie wszedzie:P Swoja droga masz juz ten kombi przeciwdeszczowy? Bo zanosi sie ze sie przydadza ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Mam już ten przeciw deszczowy komi al etrzymam kciuki że będzie pogoda zapowiadali wczoraj na soboteę 10-15 stopni a śniegu już nie ma więc moż esie uda Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Ja też trzymam kciuki za pogodę. Jeśli nie będzie padało, to chętnie wezmę udział w tym zamieszaniu ;)I zabiorę ze sobą dodatkowy kask :icon_biggrin: ... kto wie - może się przydać pannie młodej, albo chociaż świadkowej :biggrin: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 no salsa no fun he he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 ...Jeśli ktoś coś od siebie to prosze każda rada dobra. ... Tak sobie myślę... sporo pojazdów będzie w kolumnie... żeby rozpoznać, który samochód jedzie z gośćmi na wesele, proponuję rozdać przed kościołem (albo jeszcze wcześniej...) każdemu kierowcy kolorową wstążkę. Niech przywiąże do antenki :biggrin: Wtedy będziemy wiedzieli, które pojazdy są "uprzywilejowane" :icon_biggrin: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Tak sobie myślę... sporo pojazdów będzie w kolumnie... żeby rozpoznać, który samochód jedzie z gośćmi na wesele, proponuję rozdać przed kościołem (albo jeszcze wcześniej...) każdemu kierowcy kolorową wstążkę. Niech przywiąże do antenki ;) Wtedy będziemy wiedzieli, które pojazdy są "uprzywilejowane" :bigrazz: Całkowicie się z toba zgadzam. Zadzwonie do Pawła i mu powiem. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek723 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Jeżeli pogoda dopisze wstępnie możesz na mnie liczyć. bede na wilanowskiej około 14:15 :icon_razz: Jeżeli pogoda dopisze wstępnie możesz na mnie liczyć. bede na wilanowskiej około 14:15 :clap:Sorki zapomniałem będe suzuki nie kawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tas[PL] Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Witam, Bardzo chętnie się pojawię jeżeli tylko pogoda dopisze ;) Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milena Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Ponieważ okolica moja :icon_twisted: a i Ostrówek znam - nie przepuszczę okazji! Pozdrawiam i do zobaczenia :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 A jeśli wśród zmotoryzowanych gości weselnych będą chętni do wzięcia udziału w akcji "Patrz w lusterka. Sprawdź dwa razy. Motocykle są wszędzie.", to oczywiście chętnie okleję im furki na miejscu :crossy: Żółtych naklejek nie powinno zabraknąć :crossy: R. :crossy: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi