waldek723 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 IMPREZA odwołana????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odan Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 IMPREZA odwołana????? Z tego co wiem to nie, ja przynajmniej jade:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Mała mrzawka i już kucamy? :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Jestem na Metro Wilanowska... nie odjeżdżać beze mnie :icon_mrgreen: R. Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 ja będę na wilanowskiej. do zobaczenia! :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Żadna odwołana Ja jade i z miłą chęcią się z wami pochlapie wodą pomimo iż dziś nie jest lany poniedziałek.Pozdro o do Zobaczenia na wyznaczonycjh miejscach i o wyznaczonym czasie Miłego Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek723 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 oki odpalam sprzeta :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 ale macie do dupy pogode... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odan Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Ehhh odrazu czlowiek czuje ze zyje po takiej jezdzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek723 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Ehhh odrazu czlowiek czuje ze zyje po takiej jezdzie:Do tak było ok :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revolution Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Było...hmmm...przede wszystkim mokro. Ale co pojeździliśmy to nasze. :bigrazz: I jest pretekst by w końcu moto umyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Ehhh odrazu czlowiek czuje ze zyje po takiej jezdzie:Dja tam poczułam, że żyję po gorącej herabacie i dłuuuuuuuuuuugim gorącym prysznicu :icon_mrgreen: tylko ciekawe czy mi ciuchy do rana wyschnął :bigrazz: I jest pretekst by w końcu moto umyć.niektórzy myli swoje moto wczoraj, cholera jasna :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revolution Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) Nie ma co narzekać. I tak najwięcej mycia ma Listek. Edytowane 29 Marca 2008 przez Revolution Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Nie ma co narzekać. I tak najwięcej mycia ma Listek.Listek to jutro będzie miał inne sprawy na głowie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odan Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 I jest pretekst by w końcu moto umyć. Jak ktos ma gdzie umyc:P Ja niestety nie mam :smile: ja tam poczułam, że żyję po gorącej herabacie i dłuuuuuuuuuuugim gorącym prysznicu :icon_rolleyes: Hehe to ja odwiedzilem wanne:D A swoja droga znacie ta reklame w ktorej na koncu mowia "9/10 wypadkow jest w domu"? No ja dzis polecialem niczym orzel na plecy wchodzac do wanny....uslizg stopy hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 nie przesadzajcie tak z tym myciem :smile: Przynajmniej widac ze moto intensywnie uzywane i to nie tylko w sloneczna pogode :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi