the-one Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) Witam. Niedawno chciałem się dowiedzieć trochę informacji na temat Yamahy R1. Dzis wiem ze chce CBR 900 i tylko CBR i tylko model SC 33. Moj budżet po ostatnich kalkulacjach to 13000 zl. I tu pierwsze pytanie. Byłem dziś oglądać Bladego z roku 97 czyli teoretycznie SC 33, ale oględziny zakończyły sie na tym jak na tabliczce znamionowej widziałem SC 28. Nie koniecznie musi to być motocykl za równe 13000, czy w tej cenie w ogóle warto jest się rozglądać za ładniejszym modelem z roku 98/99? Czy tylko można liczyć na złom? Jeżeli nie to będę szukał rocznika 96/97, ale nie ukrywam że zależy mi na tym ładniejszym modelu. Przeglądając allegro mam wiele wątpliwości i każdemu z tych ostatnich wypustów czegoś brakuje. Pozdrawiam. Edytowane 20 Marca 2008 przez the-one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazan Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Witam. Niedawno chciałem się dowiedzieć trochę informacji na temat Yamahy R1. Dzis wiem ze chce CBR 900 i tylko CBR i tylko model SC 33. Moj budżet po ostatnich kalkulacjach to 13000 zl. I tu pierwsze pytanie. Byłem dziś oglądać Bladego z roku 97 czyli teoretycznie SC 33, ale oględziny zakończyły sie na tym jak na tabliczce znamionowej widziałem SC 28. Nie koniecznie musi to być motocykl za równe 13000, czy w tej cenie w ogóle warto jest się rozglądać za ładniejszym modelem z roku 98/99? Czy tylko można liczyć na złom? Jeżeli nie to będę szukał rocznika 96/97, ale nie ukrywam że zależy mi na tym ładniejszym modelu. Przeglądając allegro mam wiele wątpliwości i każdemu z tych ostatnich wypustów czegoś brakuje. Pozdrawiam. zdecydowanie powinieneś szukać sprzęta z po liftingu czyli 98-99 i powinienes znaleźć w tej cenie, a to czy zadbany czy nie to masz takie same szanse starszy i nowszy, ciężka batalia cię czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 zdecydowanie powinieneś szukać sprzęta z po liftingu czyli 98-99 i powinienes znaleźć w tej cenie, a to czy zadbany czy nie to masz takie same szanse starszy i nowszy, ciężka batalia cię czeka Jestem podobnego zdania, cierpliwości a na pewno coś znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazan Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 jakbyś wylukał coś tu mocno koło mnie i pogoda będzie do jazdy to może się uda jakiegoś sprzęta obejrzeć wstępnie co byś całkiem w ciemno nie jechał, wiem jakie piekło jest kupić bladego, a akurat w temacie SC33 jestem dość obyty, więc jak coś to wal na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi