Baders Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) ja zdecydowanie wole NIEDZIELE bo w sobote musze byc back 0 16 wiec nie oplaca mi sie wyjezdzac bo watpie wtedy zeby mi sie udalo na ta godzine wrocic. Edytowane 25 Marca 2008 przez Baders Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Najlepiej sobota :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baders Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) a ty belgu główny organizator i nie mozesz jechac. probuj jednak sie wyrwac. :wink: Edytowane 25 Marca 2008 przez Baders Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek665 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Sprawdziłem pogodę na onet.pl i niedziela zapowiada się lepiej niż sobota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 a ty belgu główny organizator i nie mozesz jechac. probuj jednak sie wyrwac. :icon_mrgreen:W piatek moj kumpel ma urodziny wiec sobota odpada...A generalnie w weekend bede mial pod popieka swoje bylego psa (znaczy sunie) zatemnie moge jej zostawic samej na tyle godzin w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 W piatek moj kumpel ma urodziny wiec sobota odpada...A generalnie w weekend bede mial pod popieka swoje bylego psa (znaczy sunie) zatemnie moge jej zostawic samej na tyle godzin w domu. ale rozumiem, że sunie porywasz na stałe? Czy tylko czasowa adopcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 A Siostra nie może sie nią zaopiekować? :icon_mrgreen: A gdzie Tatakis i Mamakis wybywają??!!??!!? Co to ma znaczyć?!?!?!?! :icon_eek: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 (edytowane) Zawsze możesz przywiazać sunie do kaloryfera. Jakbyś nie wiedział jak, to pytaj Klaudiusza. :icon_rolleyes: Edytowane 26 Marca 2008 przez pepe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 no i co? no i motocykla nie zabiore ze soba... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 (edytowane) Panowie, myślę, że powoli trzeba konkretyzować już termin - sobota czy niedziela ??? Tak mi przyszło na myśl, że przecież Ci którzy chca jechać w sobotę mogą jechać w sobotę, a Ci co w niedzielę, niech jadą w niedzielę. Może w ten sposób rozwiążę siękwestia zbyt dużej grupy Zatem proponuję aby odpowiadając na ten pościk drogą "ODPISZ" zaczynać wypowiedź od "sobota" lub "niedziela", wtedy wyklaruje się jasna sytuacja. Pozdrawiam :) :icon_eek: Zdecydowanie niedziela :biggrin: Cały czas zaklinam pogodę :icon_rolleyes:Oczywiście preferuję prędkość "spacerową"... R. :smile: Edytowane 26 Marca 2008 przez roberto1002 Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Jestem za niedzielą :crossy: P.S.Roberto ....a masz kurze łapki, świeżą kaczą krew i ususzone jądra bawoła ? :icon_twisted:Bez tego trudno Ci będzie zaklęcie zrealizowac ....i jeszcze ognisko powinienes na srodku pokoju rozpalic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 (edytowane) ale rozumiem, że sunie porywasz na stałe? Czy tylko czasowa adopcja?tylko na weekend... A Siostra nie może sie nią zaopiekować? :) A gdzie Tatakis i Mamakis wybywają??!!??!!? Co to ma znaczyć?!?!?!?! :)Zawsze możesz przywiazać sunie do kaloryfera. Jakbyś nie wiedział jak, to pytaj Klaudiusza. :)Nie rozumieta chlopaki... Foxy to sunia, ktora jest Mariolki (mojej ex).Dostala ja ode mnie jak psina miala 2 miesiace i wzialem ja ze schorniska Na Paluchu.Tutaj macie fotki ---> FOXYPoniewaz rozstalismy sie z Mariola (wyprowadzila sie ode mnie) to psinka poszla razem z nia.Ja bardzo za psinka tesknie i skoro mam mozliwosc zaopiekowac sie na weekend to chetnie to robie. Kilka osob z tego grona mialo okazje poznac Foxy... a niektorzy jak Asia maja z nia fotki ;)FOTKA Edytowane 26 Marca 2008 przez Belgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 O kurde ................................. o ja pitole .................................... no załamałeś mnie chłopie .......................... no normalnie załamka ........................ Ex sobie idzie w Tango na cały Weekend i zostawia swojemu Ex psinke bo on za nią tęskini bardzo :) BRAVO :) Buhahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 (edytowane) Belgu poproś Igora o opiekę, on wie jak się zająć pieskiem. A ty Klaudiuszu się nie nasmiewaj. Rozstania to poważna sprawa. Mozna stracić........ ........pieska. Edytowane 26 Marca 2008 przez pepe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 O kurde ................................. o ja pitole .................................... no załamałeś mnie chłopie .......................... no normalnie załamka ........................ Ex sobie idzie w Tango na cały Weekend i zostawia swojemu Ex psinke bo on za nią tęskini bardzo :) BRAVO :) BuhahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaKlaudio... Mariola wie jak duzo dla mnie znaczy Foxy... nie musiala mi jej zostawiac... mogla zostawic jaswoim rodzicom, z ktorymi teraz mieszka. Ale poniewaz wie jak bardzo mi psiny brakuje to zaproponowala,ze mi ja na weekend podrzuci. Ja chetnie sie zgodzilem. To moja decyzja i prosze nie kpij z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi