hiszpan222 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Juz jest dzieki :rolleyes: :cool: :clap: polecam się na przyszłość :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSpławik Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 (edytowane) Dzięki wszyskim. Ludzie jak zwykle ok i pogoda dała radę.Szczególne dzięki za miła atmosfere przy obiedzie... Nie ma to jak pożywny posiłek w Miłym Towarzystwie. Na obwodnicy Otwocka było naprawde szybko... :icon_biggrin:p.s. Niunia, Marta, Kuba i Mla sory za znikający punkt ale demon prękości mnie porwał. Nie żegnałem sie z Wami bo 100 razy bardziej lubię się z Wami witać. Jest taki team i latam z nim. Edytowane 31 Marca 2008 przez DrSpławik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 No widze że Spławik znów doszedł do Magicznych 160 km/h buhahahahahahahahahahahahahaah Normalnie Ghiost Rider II :icon_biggrin: p.s. A ja sobie pooglądałem Motocykle z perspektywy Placu zabaw dla dzieci:( Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 (edytowane) a jak traske zrobiliscie? tak jak bylo zaplanowane na poczatku czy jakies modyfikacje?byliscie w Czarnolesie i Maciejowicach? Czyja to maszyna?http://picasaweb.google.pl/KrzychGPz/Janow...606347909630066 Edytowane 31 Marca 2008 przez Belgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paffcio Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Dzięki wszystkim za towarzystwo i fajne śmiganie. Bardzo udany wypad, miło było Was poznać.A tutaj macie kilka moich fotek: http://picasaweb.google.com/paffcio13/Wypa...imierza30032008 pozdrawiam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plooscva Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Czyja to maszyna?http://picasaweb.google.pl/KrzychGPz/Janow...606347909630066 Ale jaja!! Kolega ze w szystkich fotek wybrał wlasnie tę, na której jestem, żegnając odjeżdzające maszyny z łezką w oku (nie mogłem niestety pojechać z Wami dalej). A maszyna to nowy Zygzak kolegi Kuby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Pytalem sie konkretnie o ten motocykl bo bardzo mnie interesuje ten model.Wiem, ze to ZZR ale chyba 1200 prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 1200 :icon_mrgreen: Belgu, ale ty podobno sie boisz prędkości, nie chcesz CBR 600 a ZZR 1200 cie interesuje?!?! :icon_twisted: :icon_twisted: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 1200 :icon_mrgreen: Belgu, ale ty podobno sie boisz prędkości, nie chcesz CBR 600 a ZZR 1200 cie interesuje?!?! :icon_twisted: :icon_twisted:no i zgadza sie... interesuje nie znaczy, ze kupie... poprostu podoba mi sie...jak jego nastepca ZZR 1400, ktory jest poprostu piekny :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Dla mnie stwierdzenie "bo bardzo mnie interesuje ten Model" znaczy że rozważasz kupno takowego :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSpławik Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 No widze że Spławik znów doszedł do Magicznych 160 km/h buhahahahahahahahahahahahahaah Normalnie Ghiost Rider II :) p.s. A ja sobie pooglądałem Motocykle z perspektywy Placu zabaw dla dzieci:(Troszke szybciej... :biggrin: od Kuby nie odstawałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mla Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Troszke szybciej... :rolleyes: od Kuby nie odstawałem tzn - na FJR poruszałeś się na pewno szybciej niż Klaudiusz na Placu Zabaw dla Dzieci... buchachachachbuchacha... :P :biggrin: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Dla mnie stwierdzenie "bo bardzo mnie interesuje ten Model" znaczy że rozważasz kupno takowego :icon_razz:no ale ja nie jestem Toba wiec skad mialem to wiedziec, ze tak pomyslisz? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Wiedząc że chcesz zmienic sprzęta co miałem pomyślec!?!? Każdy by tak pomyślał :icon_razz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Wiedząc że chcesz zmienic sprzęta co miałem pomyślec!?!? Każdy by tak pomyślał :icon_razz:ale w innym miejscu pisalem wyraznie co jest w sferze moich zakupowych zainteresowan i nie bylotam mowy o sportach / sportowych turystykach :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi