ar2r Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Posty przenioslem bo tutaj chyba jest ich miejsce. Przemek jezeli wpisales prawdziwe dane to 18 wrzesnia 2006 skonczyles 18 lat - wiec od tej daty mozesz miec prawo kjazdy kart A, dwa lata mina we wrzesniu wiec na razie masz tlyko 1 rok prawo jazdy. ja rozumiem sa jeszcze karty rowerowe, motorowerowe i A1. Ale na motocyklu mozesz jezdzic od 18 lat. A Twoja postawe rozumiem. Lepiej nic nie robic bo jak cokolwiek zrobie to moge byc poddany krytyce, a tak nie robie nic i sobie krytykuje bo sie filmow naogladalem i wiem wszystko najlepiej. Klasyczny przyklad Andrzej Leppera. Dopoki nie doszedl do wladzy opowiadal jak wszystko powinno wygladac - a jak doszedl do wladzy - no comments. Tak samo jest z Toba. Nie zrobisz nic a bedziesz krytykowal. Ale coz - takie Twoje prawo. ps. Krew oddaje regularnie od 1991 roku. I uwierz nie robie tego na pokaz tyko z innych pobudek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Na motocyklu jezdze od 2004 roku , pomijajac wszelkie motorowery, dodam ze legalnie z prawkiem A1,swoja droga uwazam ze kazdy powinien zaczynac od malych pojemnosci, a nie przescigac sie w tych najwiekszych. Ponadto ta lanserke i pokazowke nie odnosilem do oddawania krwi... Nie wiem co rozumiesz pod pojeciem motocykl ? Moze jakas kwota , pojemnosc? Dla mnie 125tka to tez motocykl a w 2004 to w 'dupie byliscie , gowno widzieliscie' a nie siedzieliscie na motocyklu. Pozdrawiam Prawdziwych HusarzoMotocyklistow. Jestescie the best na region pilski i robicie zajebiste imprezy , ktorych nikt nigdy nie powtorzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 W 1986 jezdzilem jawa 50, w 1990 mialem jawe ts 350. wtedy japonia byla poza zasiegiem, pamitam jak dzis slinilem sie do shadow 1100 za 16 tys pln. A co do reszty masz racje - my jestesmy do bani no cos robimy a ty jestes debesciak bo nic nie robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Ale jakie My wy? Przeciez Ty to zadne "my"? Ogarnij sie i zacznij siebie traktowac jako siebie a nie jako klub husaria , a wtedy mozna toczyc dalsza rozmowe. Widzisz Ty to Ty, zaczynales od 50 i to sie chwali, a gdzie inni za ktorymi tak wystawiasz 'tylek' ? Warci sa tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Ja jestem jednym z nich wiec warto!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 No to beda z Ciebie dumni, szkoda ze oprocz Wojtka i Ciebie nie widze nikogo innego na tymze forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotlara Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 bo ja sie nie odzywam ^.^a tak przy okazji ja zaczynalem w 2005r skuterek potem w 2006r zrobilem A1 i smigałem Virago 125, teraz jest juz a wiec jest i Vulkan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martasta Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 dajcie kuzwa spokoj! powalilo Was? to się robi juz nudne.niech kazdy robi co chce i da spokój innym!pozdrawiam WSZYSTKICH! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
personPILA Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 dajcie kuzwa spokoj! powalilo Was? to się robi juz nudne.niech kazdy robi co chce i da spokój innym!pozdrawiam WSZYSTKICH! i w koło macieju.... znowu kłótnie Przemek rozumiem co sadzisz o ,,bajkerach" ale wiesz, kazdy niech sobie robi co chce, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 popieram Martęęę :icon_twisted: NAJPIERW SIE GODZICIE A PO 1 DNIU CO ? Przemku zlituj sie , Artur ma wieksze doswiadczenie w moto bo jest starszy i posiadał za pewnie wiecej maszyn. Nie chodzi mi o to zebys zle zrozumial ze im czlowiek starszy to ma wieksze doswiadczenie!Po prostu w tym przypadku chyba tak jest:)Koniec tych przemądzan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martasta Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 popieram Martęęę :icon_twisted: NAJPIERW SIE GODZICIE A PO 1 DNIU CO ? Przemku zlituj sie , Artur ma wieksze doswiadczenie w moto bo jest starszy i posiadał za pewnie wiecej maszyn. Nie chodzi mi o to zebys zle zrozumial ze im czlowiek starszy to ma wieksze doswiadczenie!Po prostu w tym przypadku chyba tak jest:)Koniec tych przemądzan? błagam, kooooniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 (edytowane) :P umówcie sie na symbolicznego browara na zgode. Marta na pewno pomoze :wink: no i sama tez wypije :crossy: Edytowane 9 Czerwca 2008 przez adrian44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Znalezli sie obroncy , srednia wieku 17 lat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 :P umówcie sie na symbolicznego browara na zgode. Marta na pewno pomoze :) no i sama tez wypije :( Albo dajcie se po razie, bedzie ciekawiej.(żartowałem) :P pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martasta Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Znalezli sie obroncy , srednia wieku 17 lat .A co, młodsi to znaczy gorsi? Przemek, wiele starszy nie jestes. Nikogo nie bronie, ale po co zaczynac kłótnie, jakies sprzeczki od nowa. Jest piękna pogoda :) nic, tylko śmigac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi