stok Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Witam!Zdałem w październiku prawko na motocykl, potem w styczniu prawko kat.B, no i kupiłem samochód, gdyż był mi bardziej potrzebny. Mam problem, gdyż z puli zostało mi 4000zł na motocykl. I w związku z tym moje pytanie: Czy jest w ogóle sens inwestować w zakup motocykla za tak niską cenę? Czy raczej jestem skazany na kilka sezonów bez wiatru we włosach? :icon_mrgreen: Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pack84 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 jest sens ale najpierw poszukaj bo juz byl niedawno taki temat. ten jest do zamkniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 nie no, na gs'a jak najbardziej starczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 nie no, na gs'a jak najbardziej starczy. ehe. a kask? buty? kurtkę, spodnie, rękawice..? przegląd, wymianę oleju, świec, pewnie którejś opony, może zestawu napędowego? Stok, poczytaj sobie temat o motocyklu do 3000 - jeszcze się ciągnie. sporo tego jest, a pasuje jak ulał do twojego pytaniatemat zamykamjsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi