tedi Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Wylosowałem bilety na ten mecz. Planuję jechać motocyklem w terminie 05.06 - 09.06.08r.Załatwiłem już pensjonat /26 euro za dobę/ zapewniony garaż na moto/nie wiem czy płatny/.Może ktoś również się wybiera na ten mecz? razem rażniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 no chłopie, gratuluje! Może sie okazać, że jesteś jedynym motocyklistą w PL, który miał to szczęście Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabi Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 a ja mam szczescie w nieszczesciu ;) wylosowalem bilet warunkowy na final......... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozi Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 a może Panowie Szlachta zamiast ogladac mecz po latamy :crossy: dzis troszke zero puszkarzy zero policji - MIASTO JEST NASZE !!!!!!!!!! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi