Boczi013 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 witam,nie chciałem zakładac nowego tematu...mam pytanko;czy podczas docierania nalezy zwiekszyc sklad mieszanki paliwo-powietrze? trzeba dac wiecej paliwa ,prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 nie trzeba wystarczy więcej oleju i tyle... ja w sumie zrobiłem jak pikuś 300km i już piłuje.........ostatnio takie wpierdy w terenie dostała jeszcze na zimnym silniku że zasłabła i jeździ dalej spadku mocy nie zauważyłem więc chyba jest ok :icon_exclaim: (jakby było nie ok to by tłok spuchł wiem z niestety autopsji) Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi