damis88 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Witajcie!!! Bardzo was proszę o informacje jakie mają być luzy zaworowe w gsx-r600 srad rok98.Znalazłem takie dane:ssące 0.10-0.20mmwydechowe 0.20-0.30mmLecz moim zdaniem są one zbyt ogólne i zbyt rozbieżne, więc nie wiem czy są prawidłowe.Proszę o pomoc!!! Z góry dziękuje!PozdrawiamDamis88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damis88 Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Bardzo Ci dziękuje!! Mam jednak jeszcze jedną prośbę... Mógłbyś mnie nakierować w jaki sposób mam ustawić te zawory??? Bo w większości śilników ZI są rególowane śróbą... a tu nie ma nic:-( czyżby się w niej zaworów nie rególowało???Z góry dzięki za pomoc!!!Gorąco pozdrawiamDamian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morador Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 eeee ... tzw. plytki zaworowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi