JOAŚKA Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 HELOŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ! W tym temacie> LUBLINerring MotoGP !!!, Wyjazdy na TOR LUBLIN !!!!! macie wszystkie informacje o wolnych terminach na Torze i całej reszcie :( POZDRAWIAM --- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Obawiam sie jednak, ze troche moze Etka odstawac od reszty. To wszytko, robcie sobie co chcecie :)nie wiem jak ta konkretna etka i prowadzacy, ale ogolnie mozesz sie czasami mocno zdziwic oceniajac motocykle po mocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Nie oceniam po mocy, a Ty nie oceniaj pochopnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Nie wiem czy ETZ 150 pasuje do toru... Obawiam sie jednak, ze troche moze Etka odstawac od reszty. A co tu ma pasowac .Chlopak chce przyjechac i potrenowac , a ty jakieś farmazony pleciesz??? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Hej. Wezmiecie Lodziaka pod skrzydelka? :) Obawiam sie, ze ciezko bedzie mi znalesc 11 kolegow z Lodzi chetnych na taka wycieczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Tyż bym pojechał :-)Czekam na pogodę, u mnie w tej chwili śnieżyca :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Hej. Wezmiecie Lodziaka pod skrzydelka? :icon_rolleyes: Obawiam sie, ze ciezko bedzie mi znalesc 11 kolegow z Lodzi chetnych na taka wycieczke. Stary tu jest tylu chetnych ze trzeba ze 3 terminy ustalic. pzdr tutaj link tego o cyzm mowi JOAŚKA http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...hl=LUBLINerring pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Stary tu jest tylu chetnych ze trzeba ze 3 terminy ustalic. To moze wezmiemy tor na caly weekend? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 To moze wezmiemy tor na caly weekend? ;) poczytaj temat z z mojego powyzego LINKU - nie ma iestety za duzo miejsca. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 TERMIN jest zarezerwowany --- 13 kwietnia 2008r..Szczegóły w Głównym temacie :buttrock: Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 (edytowane) to ja korzystajac z braku innych chetnych ustalam miejsce odlotu:godzina 8:15 wszyscy zatankowani i gotowi do drogipierwszy Orlen po prawej stronie jadac od Warszawy za skretem na Wiązowną, trasa lubelskaokoło 15km od skrzyżowania Warszawa/Terespol/Lublin, około 7km od skrzyżowania trasy lubelskiej z drogą na Wiązownę (najprawdopodobniej zupelnie pierwszy od Warszawy po prawej, ale nie bede na 100% mowil) ze mna bedzie minimum 12 osob i zwykle sie tam spotykamy (bo czesc dojezdza nie od strony Warszawy) jak ktos chetny na wspolny przelot z Wawy to niech daje znac PW Edytowane 27 Marca 2008 przez Emil2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 KONKRETNA LISTA JEST W TEMACIE PRZYKLEJONYM NA SUBFORUM LUBLIN - wpisywac sie bo braknie miejsca!! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 KONKRETNA LISTA JEST W TEMACIE PRZYKLEJONYM NA SUBFORUM LUBLIN - wpisywac sie bo braknie miejsca!!na prawde wydaje Ci sie ze zabraknie miejsca? bez przesady, pomiescimy sie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirson Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 na prawde wydaje Ci sie ze zabraknie miejsca? bez przesady, pomiescimy sie :icon_mrgreen: ja tam sie nie wpisuje, jak nie bedzie miejsca na torze to bede miał przynajmniej wycieczke do lublina :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 to ja korzystajac z braku innych chetnych ustalam miejsce odlotu:godzina 8:15 wszyscy zatankowani i gotowi do drogipierwszy Orlen po prawej stronie jadac od Warszawy za skretem na Wiązowną, trasa lubelskaokoło 15km od skrzyżowania Warszawa/Terespol/Lublin, około 7km od skrzyżowania trasy lubelskiej z drogą na Wiązownę (najprawdopodobniej zupelnie pierwszy od Warszawy po prawej, ale nie bede na 100% mowil) ze mna bedzie minimum 12 osob i zwykle sie tam spotykamy (bo czesc dojezdza nie od strony Warszawy) jak ktos chetny na wspolny przelot z Wawy to niech daje znac PW Jaką prędkość przelotową zakładacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi