dioblik Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Witam Wszystkich:) W tym roku planuje dluzsza przejazdzke na mojej cbr xx i szukam sposobu aby uczynic jazde bardziej komfortowa. Problemem jest bol w karku , ktory pojawia sie stosunkowo predko < za predko) . Mysle ze jakbym mial kierownice troche wyzej to rozwiazalo by to problem . Czy ktos z Was moglby mi cos doradzic ? Moze ktos juz montowal bar raisery? Jak to wyglada w praktyce , co moge zrobic zeby poprawic komfort? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Są takie specjalne dystanse które podwyższają nieco kierownice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Szybciej jeździj, powyżej pewnej prędkości wiatr sam utrzymuje ciało a zatem i kark w odprężonej pozycji :rolleyes:. Tak na serio - nigdy nie narzekałem na kark na motocyklu z niską kierowicą i z owiewką, za to nie czułem go po trasie na XJR 1300. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi