dioblik Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Witam Wszystkich:) W tym roku planuje dluzsza przejazdzke na mojej cbr xx i szukam sposobu aby uczynic jazde bardziej komfortowa. Problemem jest bol w karku , ktory pojawia sie stosunkowo predko < za predko) . Mysle ze jakbym mial kierownice troche wyzej to rozwiazalo by to problem . Czy ktos z Was moglby mi cos doradzic ? Moze ktos juz montowal bar raisery? Jak to wyglada w praktyce , co moge zrobic zeby poprawic komfort? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Są takie specjalne dystanse które podwyższają nieco kierownice. Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Szybciej jeździj, powyżej pewnej prędkości wiatr sam utrzymuje ciało a zatem i kark w odprężonej pozycji :rolleyes:. Tak na serio - nigdy nie narzekałem na kark na motocyklu z niską kierowicą i z owiewką, za to nie czułem go po trasie na XJR 1300. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi