chichio Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Szukam jakiejs zaprzyjaznionej stacji kontroli pojazdow w celu przeprowadzenia badania technicznego do rejestracji moto. Ma ktos z was gdzies jakis kontakt? Kurde pogoda taka ze az sie scyzor w kieszeni otwiera kiedy moje moto musi stac w garazu :) Dajcie mi jakies info na PW, oczywiscie w razie pomocy odwdziecze sie odpowiednio :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Szukam jakiejs zaprzyjaznionej stacji kontroli pojazdow w celu przeprowadzenia badania technicznego do rejestracji moto. Ma ktos z was gdzies jakis kontakt? Kurde pogoda taka ze az sie scyzor w kieszeni otwiera kiedy moje moto musi stac w garazu :icon_razz: Dajcie mi jakies info na PW, oczywiscie w razie pomocy odwdziecze sie odpowiednio :buttrock: Przeglądy robią na pewno w tym serwisie pod wiaduktem w Legionowie. Ja tam robiłem pierwszy przegląd rejestracyjny w kraju, rok temu. Fachowo i bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Tam nie zrobia :biggrin: Jakas inna propozycja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrisP Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Tam nie zrobia :biggrin: Jakas inna propozycja? To może w Michałowie Reginowie - stacja kontroli przy Polmozbycie. Nigdy tam nie miałem problemów. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Bingo, o tym samym myslalem.Co do stacji kontroli pojazdow przy wiadukcie, to raz tam bylem zetem i nigdy wiecej.Kto jest oblatany w temacie ten wie kto tam pracuje. Dobra startuje do Michalowa. Juz niedlugo wypuszcze sie moim 60 konnym :D powtorkiem po Lego :) . To bedzie jazda , tylko musze go troche wyciszyc bo dudni jak ta lala :biggrin: ps. Krisu masz jakis kontakt w Michalowie? Jakby co to PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 To może w Michałowie Reginowie - stacja kontroli przy Polmozbycie. Nigdy tam nie miałem problemów. Pozdr A to ja nic nie wiem.Mieszkam w Chotomowie dopiero od roku i jak robiłem pierwzy przegląd to mi zrobili z rok temu... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 czy ktoś z Was wybiera sie na zlot Amazonek w piątek i sobotę?? Jesli tak to napiszcie kiedy i o której to może sie jakoś umówimy :biggrin: Chętnie pojadę w piatek na otwarcie, są chętni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orange rider Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Będziemy ruszać z Serocka, ale dopiero w sobotę rano ... na 99%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 witam i ....... niesmialo zapraszam do odwiedzenia watku o obstawie slubnej jutro w Jablonnie ;) Serdecznie Zapraszam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Witam :crossy: Ma może ktoś dziś czas i ochotę polatać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 zapraszam do zapoznania się z tematem "na rybkę". Może ktoś jutro ma ochotę się spotkać nad Zalewem, w końcu to tak blisko, że nawet na chwilę można podskoczyć :crossy:Ja dziś nie dam rady polatać :clap: bo chęci są zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_ Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Witam :icon_mrgreen: Ma może ktoś dziś czas i ochotę polatać?Około 18, chętnie na mały spacerek bym się udał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Mam akurat 2 dni wolne, więc jutro chętnie się pojawię w Nieporęcie :wink:Ale wracając do dnia dzisiejszego, to może jednak ktoś się skusi - czekam na odpowiedź do 13.30 i wystawiam sprzęta :wink: Około 18, chętnie na mały spacerek bym się udał.Siema Miro :icon_mrgreen: Spoko, jak nie możesz wcześniej to może być i 18.00Gdzie się ustawimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_ Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Może na Shellu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 (edytowane) Może na Shellu?No to jesteśmy umówieni: 18.00 Shell w Legionowie :lalag: Gdyby ktoś jeszcze był chętny to oczywiście będzie mile widziany :wink: Pozdro No i polecieliśmy z Mirem na colę do Broku :wink: ;) Było jak zwykle :icon_mrgreen: :lalag: Do zobaczenia jutro nad Zalewem :wink: Edytowane 10 Czerwca 2008 przez ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi