Skocz do zawartości

HALO LEGIONOWO I OKOLICE

jaworkawa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki AdBar za namiary!

fajnie, że facet ma wyjazdowe oglądanie przed zakupowe, ale znając życie to teraz gdy początek sezonu, pewno nie będzie miał czasu...

Co do tej ulicy w Legionowie, to pierwsze słyszę, aż sprawdzę!

Pozdrawiam

Siemka, zerknij http://www.demczuk.pl/ W Nowym Dworze. Robił mi przegląd, wymiana opon, olej w lagach, napęd... na stronie są referencje.. aczkolwiek ostatnio strasznie ciężko z terminami u niego.. . na podsatwie moich skromnych doświadczeń mogę polecić punkt.

Pozdrawiam.

Siema,

czytałem, mamy bana na ulice Piłsudskiego... bezradni kretyni,szkoda gadać.. :banghead: :banghead: ..

Pozdrawiam

Siema a jak z cennikiem u Demczuka, bo tez mam zamiar podjechać do niego, tylko nie wiem ile kasy przygotować.

Ul. Piłsudskiego musze sprawdzić, bo jeżeli będzie ten zakaz to szkoda słów !!!!!!!!!!!!!

Edytowane przez jaworkawa

Ciekawi mnie na jakim to odcinku ten zakaz stoi...

Od skrzyżowania przy "Błękitnym Centrum" do samego końca ulicy przy stacji kolejowej. Znaki są przy każdym skrzyżowaniu, jednak ciągle (dziś sprawdzałem) są pozasłaniane workami na śmieci.

Siema a jak z cennikiem u Demczuka, bo tez mam zamiar podjechać do niego, tylko nie wiem ile kasy przygotować.

Czołem,

wymiana opony pirelli sport demon + napęd DIDa + wymiana + jakieś pierdoły - niepamiętam. no i transport do domu .. wyszło ~1600 to było w grudniu... teraz mogło się pozmieniać... sam oceń..

Pozdrawiam.

Czołem,

wymiana opony pirelli sport demon + napęd DIDa + wymiana + jakieś pierdoły - niepamiętam. no i transport do domu .. wyszło ~1600 to było w grudniu... teraz mogło się pozmieniać... sam oceń..

Pozdrawiam.

Dzięki za info. Muszę podjechać i z nim porozmawiać.

NARKA :crossy:

Potwierdzam, tez z czystym sumieniem moge polecic serwis Demczuk Motocykle. Serwisuje tam swojego sprzeta od trzech lat i wszystko jest w jak najlepszym porzadku. A ze z terminami u Michala ciezko - to tylko swiadczy o renomie warsztatu

w Nowym Dworze jest ten jeden czy wiecej mechanikow? bo na innym forum kogos niezle kolega zjechal...

http://www.shadow.org.pl/forum/viewtopic.php?p=14502#14502

Belgu1.gif

Motocykliści z Legionowa - żyjecie jeszcze :icon_razz:

Coś temat przygasł...

Wczoraj ok. 20:30 uciekając przed deszczem przyjechałem właśnie zakupioną Virago535. Nie za duże to, ale na tą chwilę na nic innego nie mam kasy...

W ten weekend nie wiem czy wygospodaruję cokolwiek bo strasznie jest żona na mnie wk....iona (nabroiłem trochę :banghead: ).

Pozdrawiam.

Cielak