black_bad_boy Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 yoł zapewne będzie wyjazd jak co roku z pod błękitnego/mediq 1h przed paradą :-) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojto1976 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Prada rusza z bemowa o 15 w sobote wiec spotykamy sie pod blekitnym o 14?Co o tym sadzicie? Prada rusza z bemowa o 15 w sobote wiec spotykamy sie pod blekitnym o 14?Co o tym sadzicie? Czy w niedziele 17.04 Ktos z Legionowa wybiera sie na otwarcie do Czestochowy?Chętnie dołączę do jakiejś ekipy. Razem zawsze fajniej i dalej mozna dojechac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaworkawa Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Prada rusza z bemowa o 15 w sobote wiec spotykamy sie pod blekitnym o 14?Co o tym sadzicie? Prada rusza z bemowa o 15 w sobote wiec spotykamy sie pod blekitnym o 14?Co o tym sadzicie? Czy w niedziele 17.04 Ktos z Legionowa wybiera sie na otwarcie do Czestochowy?Chętnie dołączę do jakiejś ekipy. Razem zawsze fajniej i dalej mozna dojechac... Ta Częstochowa to jest całkiem dobry pomysł, jestem za. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojto1976 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witajcie Kto wybiera się z Legionowa na paradę do Wawy 16.04 na Bemowo? Jesli bedzie kilka osób chetnych to mozepojedziemy wszyscy razem jakos wcześniej? Co sadzicie o tym, żeby wyjechac o 12 lub 12 30 z Legionowa z pod macdonalda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witajcie Kto wybiera się z Legionowa na paradę do Wawy 16.04 na Bemowo? Jesli bedzie kilka osób chetnych to mozepojedziemy wszyscy razem jakos wcześniej? Co sadzicie o tym, żeby wyjechac o 12 lub 12 30 z Legionowa z pod macdonalda?Ja chętnie pojadę jak pogoda dopisze. yoł zapewne będzie wyjazd jak co roku z pod błękitnego/mediq 1h przed paradą :-) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory1212 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Prada rusza z bemowa o 15 w sobote wiec spotykamy sie pod blekitnym o 14?Co o tym sadzicie? Prada rusza z bemowa o 15 w sobote wiec spotykamy sie pod blekitnym o 14?Co o tym sadzicie? Czy w niedziele 17.04 Ktos z Legionowa wybiera sie na otwarcie do Czestochowy?Chętnie dołączę do jakiejś ekipy. Razem zawsze fajniej i dalej mozna dojechac... Ta Częstochowa to jest całkiem dobry pomysł, jestem za. :crossy: Witam Ja wybieram siędo Częstochowy w Niedzielę ze znajomymi z okolic łochowa, wyszkowa i Legionowa, spotykamy się na neste na trasie toruńskiej jak tylko wyskakuje się z Modlińskiej o godz. 6.00 jeżeli ktoś jest zainteresowany się przyłączyć to proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojto1976 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witajcie Kto z Legionowa jedzie na Bemowo o 14 w sobote 16 04 z pod blekitnego niech sie wpisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Ja :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojto1976 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Witam w związku z faktem, że parade formują już o 14 30 na bemowie a rusza o 15 mysle ze wyjazd z pod blekitnego o 14 godzinie jest zbyt poznym. Moim zdaniem powinnismy ruszyc najpozniej 0 13:30 a spotkać sie pod Błekitnym o 13:15. Co o tym sadzicie. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku_1 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 16.03.2011 parada tez jest w legionowie klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojto1976 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 To właściwie jesteśmy w stanie 2 imprezki obskoczyć. Najpierw Legionowo a potem Bemowo.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Nie wiem, czy się na 12 wyrobię, ale jeśli nie to o tej 13:20 pod błękitem będę :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojto1976 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Przepraszam, że nie byłem pod błekitnym ale wziąłem udział w paradzie w LEgionowie a później kolega mnie namówił i polataliśmy w okolicach.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 (edytowane) Kto ma sie ochote wybrać nad zalew, bladzie powyrywać? :bigrazz: Edytowane 25 Kwietnia 2011 przez krzywer Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Kto ma sie ochote wybrać nad zalew, bladzie powyrywać? :bigrazz: chętnie bryknę nad zalew, chciałbym wapaść do windhunters, maja bazę w porcie w nieporęcie gdzieś,... jutro będe wolny gdzieś dopiero po 19 ale jak by co np czwartek może być od 17..to jak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi