jaworkawa Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 (edytowane) Jakie są preferowane prędkości? Bo ja to nie pałuje ani po mieście ani poza miastem. Prędkości oczywiście w granicach zdrowego rozsądku.Ja uważam, że jeżeli lecimu w danej grupie to mamy predkość dostosowana do najsłabszego motonity. Dzisiaj troche polatałem nieduzo ale zawsze lepsze 60 km niz nic.polecam zawsze warto oderwć sie od świątecznego stołu i troszke sie zrelaksować w inny sposób. :flesje: :wink: Widzę, że jest trochę forumowiczów z moich okolic :bigrazz: Na pewno fajnie by było pojechać razem na otwarcie sezonu :smile: , ale to jeszcze trochę czasu i mam nadzieję, że do tej pory już trochę kilometrów (wspólnie) nakręcimy :wink: Niech no się tylko pogoda troche poprawi... :crossy: Powiem Ci że bardzo ciekawą sprawą jest poświęcenie motocykli w Czestochowie ( chyba podobny termin).Nie znam szczegółów, jak ustale to napiszę Edytowane 23 Marca 2008 przez jaworkawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Powiem Ci że bardzo ciekawą sprawą jest poświęcenie motocykli w Czestochowie ( chyba podobny termin).Nie znam szczegółów, jak ustale to napiszęCzytałem na forum, że niektórzy w sobotę zaliczają otwarcie sezonu na Bemowie, a w niedzielę w Częstochowie (niestety podobno imprezy są w ten sam weekend).pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) Czołem,Śledzę wątek, póki co rozgrzewam się w dojazdach do pracy (Skrzeszew <->Mokotów), śledzę temat i mam nadzieje na spotkanie na trasie, generalnie piszę się do grupy speed max ok. 100 - 110 km/h :) Pozdrawiam. Edytowane 25 Marca 2008 przez AdBar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaworkawa Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Czołem,Śledzę wątek, póki co rozgrzewam się w dojazdach do pracy (Skrzeszew <->Mokotów), śledzę temat i mam nadzieje na spotkanie na trasie, generalnie piszę się do grupy speed max ok. 100 - 110 km/h :cool: Pozdrawiam. będziemy musieli ustawić się na małe latanie ( tylko niech ta tragiczna pogoda sie juz skończy, dzisiaj od rana snieg): :icon_biggrin: "Ładną mamy zime tej wiosny" :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 będziemy musieli ustawić się na małe latanie ( tylko niech ta tragiczna pogoda sie juz skończy, dzisiaj od rana snieg): :) "Ładną mamy zime tej wiosny" :flesje:Dzisiaj słyszałem, że podobno w przyszłym tygodniu w Polsce ma być nawet do 19 stopni. Może więc wiosna jednak w końcu przyjdzie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 będziemy musieli ustawić się na małe latanie ( tylko niech ta tragiczna pogoda sie juz skończy, dzisiaj od rana snieg): :) "Ładną mamy zime tej wiosny" :flesje:Dzisiaj słyszałem, że podobno w przyszłym tygodniu w Polsce ma być nawet do 19 stopni. Może więc wiosna jednak w końcu przyjdzie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Witam, Off-road? czy on-road? Objeżdżam Choszczówkę, Legionowo, N. Dwór... i te okolice - po krzakach oczywiście.outa To Ty latasz tym chaszczolotem wzdluz torow w legionowie nieopodal stacji pkp? :biggrin: zawsze grzebiac przy moto w garazu jak slysze spustoszonego singla aka ostra cwiara to nawet nie zdarze wyleciec zeby zobaczyc Twoj przelot :bigrazz: Co do wspolnego latania to jak najbardziej :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 No to i ja się melduję. Chotomów. Będę śledził wątek. Niestety co dwa tygodnie mam zjazd na uczelni. więc nie kazdą sobotę lub niedzielę mogę POzdrawiamCielak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponton87 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Witam! Panowie może wybierzemy sie konkretną ekipą w sobotę na Bemowo?! Kto jest za? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
outalien Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 (edytowane) To Ty latasz tym chaszczolotem wzdluz torow w legionowie nieopodal stacji pkp? :P zawsze grzebiac przy moto w garazu jak slysze spustoszonego singla aka ostra cwiara to nawet nie zdarze wyleciec zeby zobaczyc Twoj przelot :biggrin: Co do wspolnego latania to jak najbardziej :lalag: czasami tamtędy się przedzieram za N. Dwór, czasami nawracam na przejeździe w kierunku Wisły... to dość "ruchliwa przelotówka" ;) trudno powiedzieć. nie trzeba w korku w Jabłonnej kombinować :cool: Edytowane 14 Kwietnia 2008 przez outalien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Temat dotyczący Legionowa, może kogoś zainteresuje:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=95258&st=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Panowie znacie jakiegoś DOBREGO mechaniora u nas na wsi? :D Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 (edytowane) Panowie znacie jakiegoś DOBREGO mechaniora u nas na wsi? :banghead: Pozdrawiam. Siemka, zerknij http://www.demczuk.pl/ W Nowym Dworze. Robił mi przegląd, wymiana opon, olej w lagach, napęd... na stronie są referencje.. aczkolwiek ostatnio strasznie ciężko z terminami u niego.. . na podsatwie moich skromnych doświadczeń mogę polecić punkt. Pozdrawiam. Temat dotyczący Legionowa, może kogoś zainteresuje:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=95258&st=0 Siema, czytałem, mamy bana na ulice Piłsudskiego... bezradni kretyni,szkoda gadać.. :P ;) .. Pozdrawiam Edytowane 16 Kwietnia 2008 przez AdBar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 (edytowane) Siema, czytałem, mamy bana na ulice Piłsudskiego... bezradni kretyni,szkoda gadać.. :banghead: :P .. Pozdrawiam Na razie na znakach mamy worki na śmieci więc dzisiaj po niej śmigałem bezkarnie ;) Edytowane 16 Kwietnia 2008 przez ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrisP Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam,Potwierdzam, tez z czystym sumieniem moge polecic serwis Demczuk Motocykle. Serwisuje tam swojego sprzeta od trzech lat i wszystko jest w jak najlepszym porzadku. A ze z terminami u Michala ciezko - to tylko swiadczy o renomie warsztatu Pozdr PS A z Pilsudskiego to rzeczywiscie pojechali po bandzie... :icon_biggrin: :banghead: :banghead: Edytowane 16 Kwietnia 2008 przez KrisP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi