sabol Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 No Panowie szanowni, postanowiłem szybciutko coś sobie ściągnąć z zagranicy bo u nas siakoś dogadać się nie mogę, póki co to ćwiczę już drugi tydzień spedytorów co to mają gdzieś taka drobnicę jak motor, ale mam nadzieję, że jednak ktoś sięodezwie i policzę wreszcie te koszta , o których tyle mozna przeczytac na różnych forach, ale które jenak różnią sie od siebie, na ten przykład nikt nie jest w stanie powiedziec mi , ile kosztuje transport pomiedzy stanami w USA, a pokowaniu nie wspomne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 :) :D Tylko VTX ale trza troche przejechać aby okiełznać.Pali 6 po winklach nawet 4,5 Hamulce nie wiem co chcecie przzy masie jeden zacisk zupelnie wysstarczy.Ale powtarzam trzeba trochę przejechać aby okiełznać VTX? iJUŻ KONIEC KROPKA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Janku, taki stary temat odgrzewasz ?A jak już na temat to powiem , że jeśli VTX to tylko 1800 a jeśli yamaha to tylko Road Star 1700 na wtrysku ( nówka ale ze stanów ), klasa 1300 jest ni w pięć ni w ...., na pierwszego cruisera za mocne a potem i tak każdy zmienia na coś powyżej półtora litra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoq73 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Janku, taki stary temat odgrzewasz ?A jak już na temat to powiem , że jeśli VTX to tylko 1800 a jeśli yamaha to tylko Road Star 1700 na wtrysku ( nówka ale ze stanów ), klasa 1300 jest ni w pięć ni w ...., na pierwszego cruisera za mocne a potem i tak każdy zmienia na coś powyżej półtora litra. Da sie zacząc nawet na 1800 jako pierwszy motor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Nie ma Road stara 1700 na wtrysku,wszystkie były na gażniku.Dopiero w 2008 weszła wersja na wtrysku. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drex Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 w kazdym crusierze porazka sa hamulcew vtx zwlaszcza one I tu sie troche mylisz kolego Stan- w Warriorze są one naprawde na poziomie, potrzeba co prawda sporej siły żeby je docisnąć ale bardzo skutecznie radzą sobie z 300 kilogramową maszyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Nie ma Road stara 1700 na wtrysku,wszystkie były na gażniku.Dopiero w 2008 weszła wersja na wtrysku. właśnie o niej piszę, zaznaczyłem ( nówka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Chyba że tak ,ale nówkę można mieć z roku 2007.Pozdrawiam Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torturro Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Panowie nie demonizujmy! Nie kazdy kreci walki i nie kazdy chce nas oszukac! Wlasnei wplacilem gosciowi 3/4 kasy - badajac wlasnei opinie o nim - odczekalem 2 miesiace - przezylem strajki ponow z kontenerowni w gdyni i... mam motorek w garazu za pare tys taniej - bo z usa. Nie widze probemu - poza tym ze trzeba miec glowe na karku i nie dac sie oszukac - obowiazuje zdrowy rozsadek - i jesli komus go brak to niech sie pozniej nie dziwi. Wg mnie import ma sens.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 I tu sie troche mylisz kolego Stan- w Warriorze są one naprawde na poziomie, potrzeba co prawda sporej siły żeby je docisnąć ale bardzo skutecznie radzą sobie z 300 kilogramową maszyną.kolego drex w intruderze 1800 tez sa super hamulce, tylko klocki leca po 6 tys a tylni kapec tez jak w scigu, wiec jezeli mowimy o crusierach to mam na mysli vtxy, vulcany, wild starya power crusiery typu warrior, mean streak, intruder1800 itd to juz inna para kaloszy co nie zmienia faktu ze to ani scigacz ani crusier :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoq73 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 kolego drex w intruderze 1800 tez sa super hamulce, tylko klocki leca po 6 tys a tylni kapec tez jak w scigu, wiec jezeli mowimy o crusierach to mam na mysli vtxy, vulcany, wild starya power crusiery typu warrior, mean streak, intruder1800 itd to juz inna para kaloszy co nie zmienia faktu ze to ani scigacz ani crusier :bigrazz: moje klocki i opony przetrwaly 7 tys od grudnia :icon_biggrin: i jeszcze troche przetrwają, ale juz oglądałem gdzie kupić nową oponkę :biggrin: masz jakiś namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 wlasnie, a moje klocki i opony po 10 tys sa zuzyte maksymalnie w polowie :D ale nie mowie ze to wyznacznik, poprostu inna specyfika motora i jazdy na nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 wlasnie, a moje klocki i opony po 10 tys sa zuzyte maksymalnie w polowie :Da tak na marginesie jakich opon i klockow uzywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 bridgestony exedra, a klocki firmowe kawy nie mowie ze te opony sa super, bo sa dosc twarde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 moje klocki i opony przetrwaly 7 tys od grudnia :D i jeszcze troche przetrwają, ale juz oglądałem gdzie kupić nową oponkę :) masz jakiś namiar? Jak jesteś zainteresowany nówkami to mam oponiarza ściąga naprawdę to co warto i to co jest na topie. Po targach w Lipsku przywiózł wiedzę w temacie nowości. Można mu ufać. Sam się przekonałem na własnym sprzęcie że szkoda pieniędzy na "dobre i tanie" - nie ma takiego pojęcia. Jest albo dobre, albo lepiej jeździć na "slickach" z punktu bezpieczeństwa na jedno wyjdzie. Jak coś to pisz na PW. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi