Hornetlok Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Dory!!!!!!!! Kurde szkoda że ze Stellą nie mogliśmy z Wami tam śmignąć!!! Po fotkach widać, że miejscówa zajefajna!!!No i jeszcze te wesele :crossy: Pozdro do wszystckich i do oby następnego razu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roksi Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 witam wszystkich :crossy: impreza rewelacja :biggrin: :biggrin: :biggrin: kiedy powtórka?? :bigrazz: następnym razem prawdopodobnie pojawię się już na swoim sprzęcie, a więc nie każcie mi czekać za długo :biggrin: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbowman Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 (edytowane) Hello!!:DImpreza... owszem udana :buttrock: GPZ'ka się nieco posikała oddając pod siebie płyn chłodniczy i lekko mnie przestraszyła, ale teraz wiem że dałem ciała kilka dni wcześniej przy okazji regulacji luzów zaworowych.Musiałem ściągnąć wtedy bak, odłączyć pęczek przewodów, odkręcić cewki.... a wszystko to, aby ściągnąć pokrywę głowicy.Mój błąd polegał na tym, że przy składaniu zapomniałem podłączyć jednej szybkozłączki, tak drogie dzieci, tej od wiatraka:) Przy kręceniu silnika na postoju płyn się zagrzał, dostał ciśnienia i spierdzielił bokiem pod opaską zaciskową przy termostacie :/ Ale wiecie co?-lubię jak się dzieją takie akcje:D:D:D:D:D:DA to dlatego, że gdyby wszystko szło bez problemów, to zanudzilibyśmy się chyba na śmierć jeżdżąc bezawaryjnymi maszynami które nigdy się nie psują, a tak różne koleje losu dodają nieco pikanterii i wymagają od nas korzystania z niezbadanych pokładów ludzkiej pomysłowości, np. dorabianie wskazówki temperatury z gumy do życia "Winterfresh" oraz wbitego w nią kawałka świerku :clap: (albo innego iglaka :) ) PS: na stację benzynową dojechałem bezbłędnie tj. "na węch", następnie kierowałem się wg. tablic na drogach wprost do Opola, a stamtąd autostradą (nudy nie z tej ziemi oraz towarzyszący ból pleców przez plecak napakowany dwiema butelkami wody destylowanej) prosto na "Oldtimerbazar" we Wrocławiu. Na miejscu jak zwykle zaszokowała mnie ilość motocyklistów tłumnie tam przybyłych i jeszcze droższa niż poprzednio wejściówka tj. z buta 10zł, motórem 20zł... reszty grzechów nie pamiętam :icon_biggrin: Na miejscu znalazłem fajniutki kask "Probiker" za 299zł. Nie miałem tyle, bo wcześniej się spłukałem na stacji "Orlen" kupując płyny fizjologiczne do mojej Kawy:(. Jednak sprzedawca okazał się też (albo i aż) człowiekiem zadowalając się kwotą 275zł; po uprzednim wysłuchaniu opowieści "O awarii sprzęta" :biggrin: PS2: pisząc tych kilka zdań dostrzegam, że równie dobrze bawiłem się podczas drogi z domu na jezioro przez Opole, Wrocław i z powrotem. Ale obiecuje, że następnym razem się poprawię i wypiję nieco więcej piwa oraz wódki. Wtedy i humor lepszy i motór w cieniu ogniska wydaje się dostojniejszy... PS3: jeszcze jedno: po drodze z Opola do domu cyknął mi fotkę jakiś paparazzi czający się na słupie, ale bardziej prawdopodobna jest wersja fotoradaru policyjnego na maszcie, hehe. Ciekawy efekt, tym bardziej że to był mój pierwszy raz:P Najpierw króciutkie czerowne światło, a następnie oślepiający na moment jasny błysk. Zapomniałbym o najważniejszym:Do japy!!! :( Edytowane 29 Kwietnia 2008 przez sbowman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Dobrze ze opanowałeś sytuacje ze sprzeciorem!! :icon_mrgreen: Az sie rano zastanawialem czy udalo Ci sie jakos wyjechac i wrocic do domu :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 no to i ja dorzucam nasze fotosy: Fotosy ssijta :) :icon_eek: :icon_evil: nastepna Turawa moze byc juz w czerwcu- co Wy na to? :) :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Hello Fociaki niezłe powrzucaliście, na nasze trzeba będzie troche poczekać. Nie dostałem "kliszy" a jutro z rańca wyjeżdzamy na wesele więc jak wrócimy to wkleję coś od siebie. Do Jaaaapy!!! Czerwiec o tak...o ile nie będę się magistrował :)Pzdr miłej MAJÓWKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazze Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Czerwiec - jestem ZA! Cytuj OSKAR #21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 ta impreza musi być w czerwcu powtórzona :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiol Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Czerwiec jak najbardziej :-) trzeba tylko ustalić datę i może jakąś ciekawszą trasę (może nawet trochę okrężną) :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 z fotek widzę, że było ciekawie. Jeśli będzie kolejna edycja to się piszę obiema rencoma! Jakie koszty noclegów były itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 20zl nocleg na leb :]. Drzewo rosnie w okolicy, to friko :D. Piwo rosnie w sklepach i juz kosztuje :]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 no to spoko, w sumie do turawy mam całkiem blisko, mam nadzieję, że jesli będzie kolejne spotkanie, to przygarniecie mnie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 20zl nocleg na leb :]. Drzewo rosnie w okolicy, to friko :icon_mrgreen:. ]. Chyba rosło... bo wiele już po wejściu w las nie zostało:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 ilu was tam było własciwie? Czy jakieś specjalne wymogi Sanitarno Epidemiologiczne muszę spełnić :icon_mrgreen: aby doąłczyć do was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Musisz pamiętać ze trzeba DO JAAPPPY brać także sam musisz sobie odpowiedzieć :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi