zbyhu Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Czolem! Ja sie pisze razy dwa :icon_twisted: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t 2 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 do 3 razy sztuka .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilivampire Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 A ile osób będzie?To zamknięta impreza? Jeśli nie to ja się piszę x 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) impreza o charakterze jak najbardziej otwartym pomimo calkiem innego wrazenia :) ilosc osob poki co marna - okolo 10 sztuk Podsumowując : Sobota 26 kwietnia termin juz raczej ostateczy bo kolejny weekend to juz jest ten dlugi.Kazdy mile widziany.Co do godzin i miejsc spotkania to przy tej ilosci chetnych mozemy chyba bezposrednio umowic sie na miejscu Pozdrawiam!Tuba Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez tubapl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Czolem! Radiostacja musi byc :icon_mrgreen:.Ja sie postaram jakas ekipe skolowac.Ynciol na dzien dzisiejszy jedzie. Browar nie moze, bo ma wesele. Moze Draco Fisher z Rybnika pojedzie - zapytam.Zagadnac Horneta - moze bedzie chetny ze Stella :crossy:. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 ... Moze Draco Fisher z Rybnika pojedzie - zapytam...Na 80% x2, na 100% x1 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Hornet ze Stellą nie mogą, ja sie waham, bo nie chce poraz kolejny na daremno sie budzić w wolną sobote i dowiedzieć sie na 5 min przed moim wyjazdem że zlotu nie ma, zobaczymy, Zimer cos wspominał że mu też pasuje.do piątku dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Hornet ze Stellą nie mogą, ja sie waham, bo nie chce poraz kolejny na daremno sie budzić w wolną sobote i dowiedzieć sie na 5 min przed moim wyjazdem że zlotu nie ma, zobaczymy, Zimer cos wspominał że mu też pasuje.do piątku dam znać. nie marudz ino sie juz pomalu pakuj :) :crossy: trza opic poczatek sezonu :banghead: tak wiec jest nas tylu: Tubapl x2CiasnybaniakT2 x 4Ynciol x1Zbyhu x2ZimerDawid482Draco Fisher x1lilivampire x2bahama? zgarne moze jeszcze kogos z swojego podworka i mysle ze bedzie nas z 20 osob. tak wiec do soboty- o ile nie bedzie minus 5 i walilo zabami juz skostnialymi :) przypomne jeszcze- 20 pln za nocleg od osoby plus po jakims peelenie za drewno- ale moze uda sie dogadac i bedzie za free. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Tuba mnie jeszcze nie wpisuj bo na 100% nie jest to pewne, narazie tak tylko gadalem z Dawidem ze moze tez bym pojechal ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Tuba z tego co wiem to Baham robił przelew za 4 osoby w sumie i tam było za mnie x2 :) żeby potem nie było że nie płaciłem :icon_razz: do piątku tak jak mówiłem sie zdeklaruje czy jade czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Ja najprawdopodobniej też sie zjawie. Jaki jest plan dojazdu- Czy bedzie w drodze jakieś możliwość jedzenia czy tylko Biedronka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Tuba z tego co wiem to Baham robił przelew za 4 osoby w sumie i tam było za mnie x2 :biggrin: żeby potem nie było że nie płaciłem :biggrin: do piątku tak jak mówiłem sie zdeklaruje czy jade czy nie wplacili tylko Ynciol x 1 i T2 x 4nie wplacajcie juz niczego na moje konto- reszte na miejscu zaplacicie. Ja najprawdopodobniej też sie zjawie. Jaki jest plan dojazdu- Czy bedzie w drodze jakieś możliwość jedzenia czy tylko Biedronka ? radiostacja gliwice- opole- real( zaopatrzenie w % i jedzenie) - turawapod radiostacja zrobimy zbiorke tak okolo 13- co by wyjechac do opola z pol godziny pozniej. :biggrin: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Będę x1. Przykulam sie bezpośrednio na ośrodek :D Dozobaczenia Zjeby :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 (edytowane) Cze Zjeby... wkońcu net :biggrin:Więc chciałem potwierdzić moją obecność na sobotnim "party" a nawet potwierdzić 2 razy Ynciol x 2 :icon_evil:Pozdrawiam...jakieś śpiworuchy mam zabrać bo nie pamietam co tam poustalane było.PZDR P.S. Draco musimy się zgadać, bo ja w sobotę pracuje i tez planuje wyjazd troche później może razem skoczymy bezpośrednio na miejsce? Pzdr Edytowane 25 Kwietnia 2008 przez Ynciol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 nie wierze- forum zyje przed zlotem- cos niebywalego;) swoim chodem przebilo juz nasza-klase;) spiwory wezcie sobie bo posciel chcieli za doplata wiec odmowilem.cena nie zmienila sie- 20 pln od zjeba plus po kilk apln za drzewo na ognicho. Napiszecie kto bedzie pod radiostacja- ok 13. potem maxymalnie 13.30 jedziemy do opola na zajad u dziadka czy cos:) do jutra!Tuba moj numer 693524334 jakby co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi