Piotrek Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 już się boje :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Czolem! No, to czytac: http://zbyhu1.republika.pl/moto/turawa.htm Qrwa, zamiast pisac prace magisterska, to zoty opisuje! :biggrin: Bronic chce sie w czerwcu a jeszcze nie mamnawet strony tytulowej do pracy :). Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t 2 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 zamiast pisać praca magisterska lepiej myśleć na zlotem czerwcowym :icon_mrgreen: np 14 czerwca ? to by sie już okompać szło no i na łódce popływać ... w razie draki nikt w wodzie nie zmarznie dobra to pisać czy termin pasi ...a co do miejsca to też turawa czy mamy jakich inny ośrodek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Zbyhu - szacuneczek za opis :biggrin: Jestem jak najbardziej za powtórzeniem zlotu :bigrazz: Tym razem zostanę na noc :icon_razz: Termin 14.06 na razie mi pasi :crossy: Pozdroo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Zbyhu...przeczytałem twoje wypociny, miło powspominać. I obiecuje że do kolejnego zlotu wrzucę moje fotki hehe, tzn już pawie prawie tylko zdecydowanie za dużo Zbyhowej facjaty tam było wiec musiałem trochu pokasowac. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 No, widzisz, Basia wie co fotografowac :) :D :D :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 tak wiec pora zakladac nowego topica- i teraz moje pytanie: czy dawac to tylko tutaj u nas ( w sumie was :icon_razz: ) na rybniku? czy na ogolnym? czerwiec 14 moze wstepnie byc:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Dla mnie termin zdecydowanie lepszy to 21 czerwiec.... Proponuje założyć nowy topic niekoniecznie na oglólnym , w końcu jesteśmy produktem regionalnym jak oscypekZobaczymy jakie jest zainteresowanie........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t 2 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 oscypek to już nie jest produkt regionalny :D, teść sprzedaje 1 kg za 20 pln, w komercji tyle samo ale za 100gram - zamówienia na zlocie ... mi praktycznie pasi kazdy weekend w czerwcu ... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 (edytowane) Ostatnio były atrakcje...Moze i tym razem byśmy cos wymyślili, juz wcześniej.Jeżeli było by zainteresowanie można w trakcie zrobić jakiś zawody - - slalom miedzy drzewami po wyznaczonej trasie, konkurs na najwolniejsza jazde, , najszybciej przejechana ósemka ( sprawdzimy kto kupił sobie uprawnienia "A" :) Jazda z pasażerem który będzie musiał za pomocą kija strącić jakieś flaszki albo zebrać coś z ziemi. Czekamy na inne ciekawsze propozycje ... Edytowane 9 Maja 2008 przez CiasnyBaniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 kto pierwszy sie porzyga :notworthy: :) zapraszamy do : TURAWA EDYCJA DRUGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Ja jeszcze coś w temacie Turawa Part One Jeszcze ostatnie fotki :biggrin: hmm są też chyba 4 filmiki krótkie bez jakiejkolwiek obróbki, nie miałem czasu przez mgr więc poszło surowe... prosze wybaczyć Camermanowi słowne komentarze :buttrock: PZDR jak obiecałem tak są ... nawet niecały miesiąc minął :) Turawa vol1turawa vol2 DO JAAAAPY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi