grucha87 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 (edytowane) witam.mam kolejny problem z moim xt ;/.Minowicie mam złą iske tzn.ze iskra(na jednej swiecy) jest po skosie tzn.jest na zagięciu górnej elktrody,a na drugiej świecy jest bradzo mała iskra i to gdzieś z boku(w ogóle nie między elektrodami). Obydwie świece zostały przezemnie sprawdzone na innym xt,wszystkie kable sprawdziłem i są ok. Co to może byc?Czy moze cewka zapłonowa?czy moze ta do której jest podłączony kabel wysokiego napięcia? czy moze co innego pomocy1!!! Ps.?Na ej świecy co jest iskra "po skosie"moto jakimś cudem zapali poprzerywa troche i zgaśnie. Edytowane 14 Marca 2008 przez grucha87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 mialem podobne problemy z xt , w najgorszym wypadku moduł ( 400$) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 mialem podobne problemy z xt , w najgorszym wypadku moduł ( 400$) + niger gratis :icon_question: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha87 Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 niger?co to ? ;d A powiedzcie mi jak sprawdzić co jest złe?Zeby nie kupować na slepo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 cewka wysokiego napiecia na pierwszyt paln do sprawdzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 niger?co to ? ;d hehe duzy czarny pan z duzym czyms miedzy nogami :icon_question: w hameryce takich na peczki :icon_question: muszisz wdlug manuala posprawdzac napiecia w ukladzie , na module i cewce , ja kiedys mialem cos podobneog w MZ winny byl kabel swiecy. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha87 Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 padła cewka zapłonowa.przebicie między zwojowe;/.,Ma ktoś sprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi