karol0545 Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Mnie równiez nurtuje to pytanie . Jak jest z częściami do tego motoroweru?? Drogie sa do niego czesci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 To suzuki potrafi wytrzymać przbiegi rzedu 50 tyspozdr Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon165 Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Shczerze mówiąc, to do tego motocykla części praktycznie nie ma :bigrazz: Jeżeli jush to tylko używane. Pytałem mechaników i pracowników servisu, to powiedzieli że mogą mi załatwić jedynie sprzęglo, klocki hamulcowe i łańcuch. Jeżeli potrzeba czegoś innego to tylko na zamówienie, albo używane. A ta swoją droga, taki przykład: koleś zatarł Rg, bo jezdził bez oleju ( :icon_exclaim: ) Za shlif cylindra, dorobienie tłoka i regeneracje wału zapłacił 520 zł, to chyba sporo.. Ale fakt faktem to jest japończyk i odpowiednio exploatowany nie zawiedzie przez wiele kilometrów :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThoMas3k Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 heh wiec gdyby mi coś już dość dobrze wysiadło to na złom ... :icon_exclaim: nie cieszy mnie ta informacja :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 http://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=115299260 czy to jest tak jak pisze w aukcji rg 125 czy rg 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) No oczywiście, że 125. Po pierwsze: jest nieco większy, po drugie: ma prędkościomierz do 160 km/h. Przecież w tej linni modelowej były różne pojemności: 50, 80, 125, 250 i 500 (wszystkie dwusuwowe). Ten z aukcji to prawdopodobnie 125 (przynajmniej tak wygląda, ale silnika przecież nie widać :-)) Edytowane 24 Lipca 2006 przez Arcer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon165 Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgadzam się z poprzednikiem, to jest RG 125 (ten starshy model, obudowany tak jak RG 80) . Od razu może nie na złom, bo jest dość dużo używanych części. Poza tym są to z reguły mało awaryjne motocykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi