_speedy_ Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 To czemu 100 zł taniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_speedy_ Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 to mnie trochę zdziwiłeś bo myślałem ze ten wolf to najgorszy allegrowy chłam .. A może znajdzie sie na forum jakiś posiadacz bo o retbike pisza ludzie sie ostatnimi laty kurtki tekstylne im nieźle wychodzą a o tym wolfie ni hu hu opini nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElwisDB Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 to mnie trochę zdziwiłeś bo myślałem ze ten wolf to najgorszy allegrowy chłam .. A może znajdzie sie na forum jakiś posiadacz bo o retbike pisza ludzie sie ostatnimi laty kurtki tekstylne im nieźle wychodzą a o tym wolfie ni hu hu opini nie ma Kurtki robią całkiem w porządku, ale spodnie to tragedia. (do każdej rzeczy jest, a przynajmniej był dodatkowy zamek żeby sobie doszyć do jakiegoś innego zestawu w razie co ). Ale ten model z tego co pamiętam był jakiś dziwnie ciasny w ramionach, koniecznie przymierz konkretny model zanim kupisz bo między tym a np sportem jest spora różnica. A no i z zalet to nawet przyzwoicie znosi deszcz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_speedy_ Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Marka Wolf została stworzona z myślą o motocyklistach by zapewnić im komfort i bezpieczeństwo w trakcie jazdy. Od samego początku, marka Wolf była wspierana przez wybitnych projektantów pochodzących z różnych zakątków Europy. Już pierwsze testy kurtek i spodni były pozytywnym zaskoczeniem dla właścicieli marki. I wolf stosuje poliester 600 D , brak info o membranach , o ocieplaczach ... A już odbiegając od tego która lepsze , czy nie będą one za gorące na lato w połączeniu z niskimi prędkościami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 W retbike promocja 300 za skóre ale wybrane rozmiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_speedy_ Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 w skórze sie jakoś nie widzę , tekstylna kurtka w stonowanych kolorach chyba bardziej pasuje to spokojnej jazdy po mało ruchliwych drogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Kolego skóra to bezpieczeństwo..Podstawowym zadaniem kurtki powinna być ochrona. Z RST coś też kupisz fajne ale się to pruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukers Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 (edytowane) i ja się podłącze do tematu. Szukam jakiejś kurtki, najlepiej tekstylnej na Bandita do 400zł. Kolorystyka czerwony-czarny-biały. Zastanawiam się nad tą kurtką. http://4bikes.pl/kurtka-ozone-solo-p-6348.html?cPath=24_47_48 Możecie coś powiedzieć na jej temat? Edytowane 13 Lutego 2011 przez Lukers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_speedy_ Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 (edytowane) odwiedziłem sklep motocyklowy i przymierzyłem kilka kurtek , i teraz 2 modele chodzą mi po głowie.. http://www.moto-rider.pl/index.php?p1112,kurtka-meska-roleff-lisboa-czarna http://www.moto-rider.pl/index.php?p1103,kurtka-meska-cycle-spirit-0507-szara roleff jest tańszy , jest z mniej wytrzymałego nylonu bo 500 a cycle 600 i 1680D, ale ma protektor na kręgosłupie a do cycle trzeba by dokupić. Ogólnie to bardzo podobne kurtki. A i jeszcze jedno , strone roleff znalazłem i zdaje sie być ok producentem a o cycle spirit nic nie mogę znaleśc - co to za firma ? Którą byście doradzali ? Edytowane 13 Lutego 2011 przez wagabunda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 jesli szukacie taniej to moze rozwazcie taka: http://allegro.pl/kurtka-tekstylna-dainese-puma-roz-52-bardzo-ladna-i1447237337.html maja w jeszcze jednej kolorystyce ale nie ma na allegro. w kazdym razie na wzrost 190 byla troche za mala... :) Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_speedy_ Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Witam , Czy mógłby rozwiać moj dylemat bo boje się ze rozmiary poznikają ze sklepu a to są ceny promocyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_speedy_ Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 zdecydowałem sie na roleff , tylko ze rozmiar M gdzie wiekszosc ubran noszę L lub nawet XL , ale podobno to ma tak leżeć ciasno , sama kurtka mnie nie uciska tylko protektory lekko uwieraja ale też tylko w niektorych pozycjach . Czy tak ma być czy kupiłem nie ten rozmiar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Podczepie sie pod temat. Szukam niedrogiej kurtki dla wysokiego (188cm) i chudego :DPrzymiezalem rozne kortki w roznych rozmiarach, RST, Buse, Nitro, Held i albo worek, albo za mala. W gosc mowi ze moze amerykanska rozmiarowka na mnie bedzie. Podal mi kurtke Scott TP Sport Street (450zł) i byla pawie ok. Gdyby miala podpinke to bym pewnie wzial. Zastanawiam sie nadal nad nia. Tego modelu na necie duzo nie znalazlem. Opinii tez nie http://allegro.pl/kurtka-motocyklowa-scott-tp-sport-street-xl-i1468092163.html Co mozecie polecic w tym kroju na moja posturę? Moze jakies inne "amerykanskie" rozmiarowki? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
setke Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Witam serdecznie.Jestem świeżo upieczonym motocyklistą.Właśnie planuje zakup kurteczki tekstylnej do 400 zł(niestety tyle mam funduszy:/).Wiem,że kurteczkę powinno się mierzyć bo musi ona być idealna,jednak nie mam na to czasu jak i za bardo możliwości.W grę wchodzi zakup na allegro,zawsze mona zwrócić bądź wymienić.Poniżej zamieściłem kilka modeli w tej cenie.Proszę was o opinie odnośnie tych kurteczek,może ktoś taka posiada albo miał z którąś styczność.Czy w ogóle są coś warte?motocykl jaki planuje kupić to suzuki sv650 i nastawiam się raczej na jazdę szosowo-turystyczną.z góry dziękuje za pomoc oraz inne propozycje. Mój odnośnikMój odnośnikMój odnośnikMój odnośnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toOczeQ Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Osobiście mam kurtke w 3 odnośniku - KLIKDobrze wykonana kurtka, ochraniacze idealnie leżą, nie ma że coś uciska czy coś w tym stylu.Skóra oddycha przez ten materiał, z podpinką jest bardzo ciepła kurtka ;) Ale najlepiej by było jak byś jechał przymierzyć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi