patlys Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 No to jak sobie pomyślisz to się i domyslisz, że przy twoim silniku już ktoś coś kombinował i dla tego oryginalna część nie pasuje. Teraz i ty musisz się napocić. ;) Że ktoś przy nim grzebał to już się domyśliłem od samego rozłożenia :rolleyes: Tylko właśnie przez to że komuś sie nie chciało kupić oryginału który kosztuje 18zł muszę się namęczyć i myśleć co tutaj zrobić. A takie śruby na rozmiar mogę kupić w jakimś serwisie? Bo dziś starałem się jakoś tam dojrzeć i wyszło mi że mam na grzebieniu 1,5 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 (edytowane) Skok 1,5 ma sruba M10, tzw szereg normalny gwintow metrycznych. Dlaczego nie sprawdziles na poczatku najbardziej banalnego przypadku?Kup imbusowa najlepiej, sa o wytrzymalosci 8.8 albo 10,9 Edytowane 18 Kwietnia 2008 przez cyborg78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi