pinekk Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Witam Ma ktos moze ksiazke do virago 750 po polsku pilnie potrzebujePozdrawiamkamil :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 NIkomu się nie chciało przetłumaczyć. Szybciej i bardziej pozytecznie jest sie angielskiego nauczyć... Sorki. Serwisówki do motocykli japońskich po polsku nie istnieją..... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinekk Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 NIkomu się nie chciało przetłumaczyć. Szybciej i bardziej pozytecznie jest sie angielskiego nauczyć... Sorki. Serwisówki do motocykli japońskich po polsku nie istnieją..... Właśnie zdążyłem zauwżyć ale myślałem że ktoś jakimś cudem ma coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur 71 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Zapraszam na Forum Virago http://www.virago.com.pl/index.php :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalot16 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 jak będziesz zainteresowany, to daj sygnała, gdzie można dostać - ja kupiłem książkę ale mogę dostarczyć ksero. pozdro kaszalot16 ps napisz na adresa [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur 71 Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Kaszalocie mam sprawe napisz coś wiecej o tej książce jak mozesz :) Bede wdzięczny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinekk Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Kaszalocie ten adres email jest chyba inny bo nie moge wyslac nic na ten co podales :icon_razz: pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi