bartek10 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Od niedawna posiadam Motorower Marki Kinroad xt-50 Tzw. ,,ŁOŚ 50" troche słaby ale nie moge miec szybszego bo mam tylko 15 lat. Przejechałem juz 150 km ale nie wiem ile km tzreba go docierac?Ile srednio Km Dociera sie motor? Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feldek Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Od niedawna posiadam Motorower Marki Kinroad xt-50 Tzw. ,,ŁOŚ 50" troche słaby ale nie moge miec szybszego bo mam tylko 15 lat. Przejechałem juz 150 km ale nie wiem ile km tzreba go docierac?Ile srednio Km Dociera sie motor? Prosze o pomoc Kiedyś miałem Knighta "50" i wg serwisówki powinien docierać się ok 3tys km. Pewnie podobnie jest z Łosiem. Zapytaj w salonie najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek10 Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 troche mnie to nudzi bo musze jezdzic do tego czasu 30-35 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 To nic, taki los, jeździj , dobrze dotrzesz to nie bedziesz później narzekał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 A skad wiesz z jaka predkoscia masz jechac? Poza tym nie chce Cie martwic ale jak dotrzesz to duzo szybciej brykac nie bedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoszymek666 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 gratuluję nowego sprzęta ;) swoją drogą ciekawe kto wymyśla te nazwy: "ŁOŚ" - wtf?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek10 Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 A skad wiesz z jaka predkoscia masz jechac? Poza tym nie chce Cie martwic ale jak dotrzesz to duzo szybciej brykac nie bedziesz.mam pojemnosc 50 ccm mam 15 lat i na więkrzy musze miec prawko ale 60km/h smigne z górki nawet 70 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi