Prog Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 a czy ktoś z szanownych kolegów poleciałby warsztat gdzie znają sie na endurakach, w sumie moto to moto ale może istnieje we wrocku jakiś warsztat gdzie maniakami są kolesie od enduro?? Prosiłbym o adresy Zobacz tu: http://motoracer.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Co do motoracera, to już temat wcześniej był poruszany.... kiedyś im wychodziło.... Ja jak narazie odebrałem swoją marudę z rąk Daniela z serwisu BRADOS na gajowickiej, i powiem, że naprawdę się postarał. Co prawda klijentem nie byłem łatwym, bo czepiałem sie czego się dało, ale przyznaję że maruda chodzi jak zegarek. Jeśli ktoś szuka warsztatu, to można do Bradosa, tylko trzeba przypilnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 no ja myślę że w tym roku po dużych zmianach, można sprzęt oddać do "Moto Garage" w Leśnicy ale nie wiem jak teraz z terminami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 dodam baradosa nie byłem w innych jeszcze, ale jakoś nie odczuwam potrzeby :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macjek Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Dolacze sie do tematu o warsztatach.Jak na razie wszystko, w moim moto (olej w lagach, uszczelniacze, synchro gaz, reg. zaworow, hamulce), bylo robione w bradosie i jestem zadowolony. Pytalem o ceny podobnych uslug w innych miejscach (KM, RPM Honda, Toxicmoto) i w zasadzie wiekszych roznic nie ma, a odpowiada mi podejscie Daniela i cierpliwosc w odpowiedziach na upierdliwe pytania;) Z terminami jak na razie tez nie bylo problemow, sprzet stal zawsze gora 1 dzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zajrzyj do Bradosa na ul. Gajowickiej. Daniela co prawda trzeba pilnować z terminami :bigrazz: ucio W którym miejscu na Gajowickiej go szukać?? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macjek Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Przystanek autobusowy miedzy hallera a kosciolem, autobusu jadacego w strone miasta. Przystanek jest przy duzym jasnym budynku i WKU. Obok jest bialy szlaban - to za nim, w podworku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi