Doris Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Kochani,z radością donoszę, iż w dniu dzisiejszym zaliczyłam z wynikiem pozytywnym egazmin praktyczny na prawo jazdy kategorii A :P :flesje: Życzę wszystkim udanego sezonu i do zobaczenia na trasie :crossy: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissF Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Gratulacje :flesje: .. no i moze do zobaczenia gdzies na trasie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Gratulacje! Mam nadzieję, że za parę miesięcy sam będę mógł takiego posta napisać. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 (edytowane) Kochani,z radością donoszę, iż w dniu dzisiejszym zaliczyłam z wynikiem pozytywnym egazmin praktyczny na prawo jazdy kategorii A :biggrin: :flesje: Życzę wszystkim udanego sezonu i do zobaczenia na trasie :crossy: .GRATULUJĘ :flesje: Ja w przyszłym tygodniu zaczynam jazdę :crossy: ps. w jakiej szkole robiłas A? :smile: Edytowane 14 Marca 2008 przez GINECZKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doris Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 szkoła jazdy HigH www.high.com.plpolecam, toszkę drozej ale i tak polecammają pięc różnych motocykli, w tym oba egzaminacyjneinstruktorzy - "czynni" motocykliści ;) pozdrawiam i życzę powodzenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 (edytowane) szkoła jazdy HigH www.high.com.plpolecam, toszkę drozej ale i tak polecammają pięc różnych motocykli, w tym oba egzaminacyjneinstruktorzy - "czynni" motocykliści ;) pozdrawiam i życzę powodzenia :crossy: Ja też w tej szkole instruktorzy - fachowcy :smile:Ale ponoć egzaminatorzy głęboki prl :wink: Mam nadzieję ,że dam radę...ps. jeszcze ubrania nie kupiłam... :icon_biggrin: Edytowane 14 Marca 2008 przez GINECZKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Gratulacje i bezpiecznej jazdy życzę :icon_biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Gratulacje :biggrin: Ponadto łączę się w szczęściu, bo 2 dni temu też usłyszałem "Dziękuję, egzamin zdany" :buttrock: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi