finalcell Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Witam przymiażam sie do kupna motoru i stroju jestem na takim etapie kurtka 1. modeka shield 2. padana sportrękawice 1. modeka racing pro 2. AlpineStar OCTANE S-MOTO kask i tu mam zgrzyt shoei nie pasują arai-a to zakup na odległość bez możliwości przymieżeniaagv to jade dziś przymieżyćcarberg 104 pasuje ale to niska klasa co o tym sądzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxt Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 To jeszcze kup słownik ortograficzny i będziesz dżolo :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HusqvarnaCR Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 hehe no słownik ortograficzny by sie przydał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTBlackbird Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Rękawice Modeki Racing pro polecam. Są super. Sam się do takich przymierzam. co do pozostałych to nie wiem. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi