Sloniu Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 (edytowane) Czesc! dostalem od kumpla cylinder Metrakita 50 cc, zeliwny, sportowy, ma sporo wieksze kanaly i kanal wydechowy. Jest maly problem - ma za duzy kanal wydechowy, przez co moj dyfuzor jest za maly do niego, mysle czy przespawac przejsciowke (mam pusty dyfuzor) czy kupic od crossowki podobnej pojemnosci? moj i tak jest juz lekko powginany, tak samo koncowka, wiec jak bym poszukal uzywanego to by bylo tylko na plus wizualnie i byc moze mechanicznie? zadziala taki patent? chce wykrzesac z tego cylindra tyle ile sie da, a kupowanie wydechu za 1000 zl do 50 cc to dla mnie bujda. :) , natomiast przez przespawanie mojego wydechu niewiem czy to sie uda. Edytowane 8 Marca 2008 przez Sloniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Przespawywuj. Bedzie dzialac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi