KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Witam, Może znacie jakieś adresy Sklepów Internetowych czy firm które sie sprzedażą Felg aluminiowych zajmują. Będe wdzięczny ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 google > felgi , od zaj.... tego jest .Zacznij od allegro bo fajne okazje mogą się trafić Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Ostatnio widziałem takie w Białym. http://images30.fotosik.pl/172/369d0744378e1681.jpg Mogę Ci odkręcić :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 te są zajefajne, ale 22': http://i28.tinypic.com/15hjtpd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 google > felgi , od zaj.... tego jest .Zacznij od allegro bo fajne okazje mogą się trafićMisiu, to już przerabiałem, może ktoś zna coś czego nie znalazłem :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 słysząłem że z angli są bardzo tanie, ale tylko słyszałem:) mój brat ma 16' OZ RACING:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinhc Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 najtaniej to wejsc w jakies ciemne podworko i zlozyc zamowienie u ponurych chlopcow w kapturach ;-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 najtaniej to wejsc w jakies ciemne podworko i zlozyc zamowienie u ponurych chlopcow w kapturach ;-DŻeby tobie czasem od E36 nie odkręcili ;) Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi