michoa Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 (edytowane) witam podobnie wsk stan również może być totalny wrak byleby silnik był kompletny chodził i moto kompletne (znaczy przeboleje np brak schowka czy świateł ale koła Łańcuch itd musi być ....) dopuszczam braki świateł jakieś nieistotnej linki np od hamulca przedniego prędkościomierza kierunkowskazów zerwana elektryka od świateł warunek jeden moto musi odpalać i jechać nie interesuje mnie nic co ma jakieś poważniejsze problemy z silnikiem ( np nie wchodzi bieg nie rozsprzęgla nie ma mocy itd......) dać moge 200-250 zł max za wsk w gre wchodzi tylko województwo Łodzkie ..... oferty na pw Edytowane 7 Marca 2008 przez michoa Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Szkoda ze dopiero teraz napisałeś bo opiliłem taka WSKe za 150zł 100% sprawna całkowicie kompletna elektryka i wszystko działało. Teraz nie mam nic takiego na stanie bo mam wszystko do renowacji ale wpadnie dzis kumpel to z nim zagadam może będzie coś wiedział albo sam miał. Do mnie nie będziesz miał daleko bo do Kwiatkowić masz 20-25km. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 ok czekam :biggrin: Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 (edytowane) Gadałem wczoraj z kumplem ma WSKe 175 z tego co mówił wszystko na chodzie swiatła itd. Dokładniejszego stanu nie znam ale powinna Tobie odpowiadać. Cena mysle że 200zł nie więcej. jeśli jesteś zainteresowany to napisz wtedy pogadam z kumplem zeby przyprowadzil ją do mnie i Ci napisze dokładniej jaki stan itd albo zrobie zdjęcia i jak cos umówimy sie na odbiór. Pozdrawiam Edytowane 11 Marca 2008 przez Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 temat nadal aktualny z tym że jeśli ktoś ma silnik z osprzętem do 125 (full komplet z gaźnikiem i tłumikiem) to może być inne województwo ..... natomiast nadal kupioe cała jeźdząca 125 lub 175 oferty na PW Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi