Skocz do zawartości

2x wsk 125/175 byle jeździły..... woj łodzkie

michoa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

witam

podobnie wsk stan również może być totalny wrak byleby silnik był kompletny chodził i moto kompletne (znaczy przeboleje np brak schowka czy świateł ale koła Łańcuch itd musi być ....)

dopuszczam braki świateł jakieś nieistotnej linki np od hamulca przedniego prędkościomierza kierunkowskazów zerwana elektryka od świateł

warunek jeden moto musi odpalać i jechać nie interesuje mnie nic co ma jakieś poważniejsze problemy z silnikiem ( np nie wchodzi bieg nie rozsprzęgla nie ma mocy itd......)

dać moge 200-250 zł max za wsk

w gre wchodzi tylko województwo Łodzkie .....

oferty na pw

Edytowane przez michoa

"... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntian

michoa-100% stylistów bez szyku

http://miszczua.cba.pl

Szkoda ze dopiero teraz napisałeś bo opiliłem taka WSKe za 150zł 100% sprawna całkowicie kompletna elektryka i wszystko działało. Teraz nie mam nic takiego na stanie bo mam wszystko do renowacji ale wpadnie dzis kumpel to z nim zagadam może będzie coś wiedział albo sam miał. Do mnie nie będziesz miał daleko bo do Kwiatkowić masz 20-25km.

Pozdrawiam

Gadałem wczoraj z kumplem ma WSKe 175 z tego co mówił wszystko na chodzie swiatła itd. Dokładniejszego stanu nie znam ale powinna Tobie odpowiadać. Cena mysle że 200zł nie więcej. jeśli jesteś zainteresowany to napisz wtedy pogadam z kumplem zeby przyprowadzil ją do mnie i Ci napisze dokładniej jaki stan itd albo zrobie zdjęcia i jak cos umówimy sie na odbiór.

Pozdrawiam

Edytowane przez Adam

• 1 miesiąc temu...

temat nadal aktualny z tym że jeśli ktoś ma silnik z osprzętem do 125 (full komplet z gaźnikiem i tłumikiem) to może być inne województwo .....

natomiast nadal kupioe cała jeźdząca 125 lub 175

oferty na PW

"... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntian

michoa-100% stylistów bez szyku

http://miszczua.cba.pl