Piotrek Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Witam, Dostałem już te naklejki i chętnie je rozdam! Może zgadamy się w jakimś konkretnym miejscu i terminie w Opolu na małe piwko i rozdanie naklejek?Tak by było najlepiej, żeby hurtowo rozdac, a nie po kilka sztuk. Pozdrawiam i czekam na propozycje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarrider Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Siema ja moge do klb podjechać po nie :icon_mrgreen: Bo do opola za daleko zostaw troszkę dla mnie jakieś 5-10 szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 ok, masz zaklepane 15 sztuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Hmm... Piotrek może kiedyś się zgadamy w klb:) tez bym chcial kilka sztuk, jeśli chcesz to nawet zapłacę. Pozdrawiamdawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 naklejki są z założenia darmowe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu2 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 ok piotrek daj znać kiedy i gdzie możemy się umówić podjade do opola jak wcześniej ustalimy termin i miejsce - autka do oklejenia czekaja czekam na info najlepiej na pw pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 ja myslę, żeby zgadac się tu na forum, a nie przez pw, żeby każdy mógł odebrać swoją porcję. ja czekam na propozycję terminu pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioMz Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 wysłałbys moze pare naklejek dla mnie?wpłaciłbym ci kase na konto za przesyłke.. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 wysłałbys moze pare naklejek dla mnie?wpłaciłbym ci kase na konto za przesyłke.. pzdr mam mało naklejek, proponuję zgłosić się do kogoś z twojego województwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Jak w Opolu na :clap: to jestem otwarty :icon_mrgreen: kwestia tylko terminu aby nie trafiło w służbę :clap: A parę naklejek sie przyda bo coraz więcej chłopaków u mnie w robocie :icon_mrgreen: kupuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Zostało mi 46 naklejek, odejmując od tego z 10 dla mnie (czyt. rodzinka plus kilka sztuk w razie nowega auta + kumple, którym sie przypomni o tym na ostatnią chwilę). Czekam na propozycje daty i miejsca. Ja nie znam dobrze Opola, więc nie chcę się wychylać, ale myslę, że np pizza + bro + naklejki może byc fajnie. Na Oleskiej jest fajna pizzeria, moze tam? nowe pomysły: 1. jak coś zostanie, to mozna wparować do word'u i razem pogadac z kierownikiem, w kupie siła - nie będzie miał wyjścia i pozwoli nalepic te naklejki na auta egzaminacyjne2. kolejna okazja, aby uzupełnić trofea (czyt. fotki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 ostały się jeszcze jakieś naklejasy? Bo ja mogłbym je łodebrać jakoś? ale w ogóle o co biega, czy za nie cos sie płaci? jak tak to ile hałmaczów? W wołczynie jest paru ludzi ktorzy tez pewnie by reflektowali. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Naklejki są za darmo.Możesz odebrac u najbliższego dilera, do jakiego masz.Ewentualnie można je do Ciebie wysłać. Aktualnie na woj. opolskie narazie nie mamy naklejek zbyt dużo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 naklejki free, jest kilka jeszce naklejek, ale bardzo mało! a chętnych duuuuuużo! mc007 pisalismy razem :wink: a co do naklejek, to jest rozdysponowanych już 85, a zostało 35! Nie wiem, czy będzie jeszcze jakieś dosyłanie. A co do dilera, to najbliżej masz chyba do KuKu on ma Kluczbork Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 ostały się jeszcze jakieś naklejasy? Bo ja mogłbym je łodebrać jakoś? ale w ogóle o co biega, czy za nie cos sie płaci? jak tak to ile hałmaczów? W wołczynie jest paru ludzi ktorzy tez pewnie by reflektowali. Pozdro. Witam zostało mi 12 sztuk jeszcze nie wziąłem dla siebie i dla kumpli więc będzie trza domówić.Tobik w sprawie naklejek uderz do WOLANA on brał dla siebie (chyba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi