twisteros123 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Witam! Może mi sie przytrafić taka sytuacja, że w czasie 6 miesiecy od zdania testów zdawalem 2 razy jazde i nie zdalem, czy przysluguje mi jeszcze jednen egzamin z jazdy bez zdawania testów po uplywie tych 6 miesięcy? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 a niby na jakiej podstawie? że co, "do trzech razy sztuka"?? :rolleyes: było sobie wygooglać..? linka do odpowiedzijsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twisteros123 Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Nie wydaje Ci sie że ten przepis jest troche nie życiowy dla Kat.A? Miałem już dwa razy odwolany egzamin z powodu złych warunków atmosferycznych...poza tym musze czekać na kolejny ponad miesiąc, coś tu chyba jest nie tak.. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surus10 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 przy okazji chcial bym sie spytac zeby nie zakladac nowego tematu. otoz mam prawko na motor z usa i musze zdac teorie zeby dostac polskie i mam pytanie mam polska kat b i czy jesli zdajac teorie na kat a obleje ja to czy prawko na kat B zostanie mi zabrane i wyslanie na ponowne szkolenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Nie wydaje Ci sie że ten przepis jest troche nie życiowy dla Kat.A? (...) a co ja jestem, ustawodawca..? :bigrazz: napisz projekt obywatelski, pozbieraj podpisy, i możesz zasuwać do sejmu. aha, jakby coś, to warunków przeprowadzenia takiej akcji szukaj (chyba) w konstytucji :icon_razz: (...) mam pytanie mam polska kat b i czy jesli zdajac teorie na kat a obleje ja to czy prawko na kat B zostanie mi zabrane i wyslanie na ponowne szkolenie? było... test składa się z 2 części, AFAIR jeśli oblejesz ogólną, to tracisz uprawnienia na posiadane kategorie - znaczy to, że nie znasz podstawowych przepisów, tych które nie są specyficzne dla nowej kategoriijsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi