serwient Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Mam Bardzo pilny do was temat i mam nadzieje ze mi pomożecie.Stałem sie szczęśliwym posiadaczem nowych wyżej wymienionych bucików :bigrazz: Jaki mam problem ? Rozmiar. Kontrahent , ma mi wysłać rozmiar odpowiadający długości mojej syry - 28,5 cm, nie mniejszy , najlepiej 29 cm podejrzewam. Niestety nie mam pojęcia jak u makaroniarzy przedstawiają sie centymetry do rozmiaru.Czy aby nie będzie to rozmiar 45 czyli 10 euro ?Oczywiście możliwa jest wymiana, bucików, gdyby nie pasowały.Nie mam czasu jeździć po sklepach,a najbliższy z tymi butami jest w stolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 tak mialem takie same oxtary i wkladke miały na 29,5 rozmiar 45, lepiej niech bede minimalnie wieksze niz by miały byc za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Przed chwila dostałem cynk ze rozmiar 45 ma 29,4 cm i podobno maja byc idealne :notworthy: Żubrzyk jak Ci się sprawowały?Z tego co słyszałem są rewelacyjne.ps. nie jeżdżę po torach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek szabla Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Ja też mam te kamasze.Ciekną jak chyba wszystkie.Są naprawde wygodne jak ci się już ułoży noga.Mnie irytuje ciężkie zapinanie się klamer.Jak Ci nie "klikną" to po paru metrach klamra "dynda", a żeby klikły to jak mam pod ręką używam młotka :buttrock:.Ogólnie będziesz zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 mi sie sprawowały swietnie, gdyby nie pewna okazja kupił bym znowu TCX, co do zapinania to akurat prawda ale z młotkiem to troszke przesada, Tomek wyczysc dokladnie zapiecia bo mi czasami jak zalepiły sie glina itp to nawet ich zamknac nie mogłem, ale po umyciu było ok. Także servient naprawde dobry wybór :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 (edytowane) wyrwałem za 950 zl, miałem kupic axo rc6 za 720, ale skarpeta to skarpeta :icon_mrgreen: Po drugie nie mam zamiaru zalowac kasy na bezpieczenstwo, ale generalnie najbardziej mi sie podobaly ze wszystkim. - biały kolor, nawet bardzeij od alpin tech 8Lansik , hehe :D Edytowane 5 Marca 2008 przez serwient Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek szabla Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Też miałem białe przez pierwsze dwie jazdy :icon_mrgreen: Teraz już są normalne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Mam pytanie. Oxtar TCX Pro 2 będzie lepszym butem od TECH 8? Myślałem jeszcze nad TECH 10 ale to już trochę drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 (edytowane) Mam pytanie. Oxtar TCX Pro 2 będzie lepszym butem od TECH 8? Myślałem jeszcze nad TECH 10 ale to już trochę drogie.Pewnie zaraz padnie mase odp ze alpiny są naj naj naj i właśnie dlatego ich nie kupilem :rolleyes: Przereklamowana firma bardziej niz audi i vw, chociaz tech 8 mozna kupic za 990 zl na www.4bikes.pl Edytowane 5 Marca 2008 przez serwient Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HusqvarnaCR Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 ej wy też macie w butach morko jak śmigacie po np. małeś rzece albo po dużych kałuzach ?? :icon_razz: ja mam Answer fazer 2008 i po długie jeździ tak z 4 H to wilgotno sie robi w środku ;p wiem że to srura ale .. ;p Pzdr Aha i jeszcze jedno , jak często pastujecie buciki ?? Bo to mnie nuruje i nie mam zielonego pojęcia :biggrin: ale chyba nie po każdej jeździe :icon_eek: Pzdr ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi