mauy86 Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 (edytowane) mam pytanie. dzis mialem wywrotke na KTM EXC 200 2001r pokrzywilem cale przednie kolo i mocowanie przy glowce ramy (trzymajace lagi - okazalo sie ze to mocowanie peklo;/ czy musi to byc mocowanie akurat do tego modelu???) trafia mi sie kolo od KTM LC4 z 96 roku. chodzi o to czy to kolo bedzie pasowac do mojego modelu?? rozmiar sie niby zgadze ale.... prosze oswieccie mnie PS: jesli pytanie umiescilem w nieodpowiednim temacie z gory przepraszam Edytowane 3 Marca 2008 przez mauy86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 jeśli piasta ma tą samą ośkę to czemu nie ?zawsze można przeplec obręcz. jeśli nie planujesz zmieniać całego widelca to raczej to samo .wszystkie modele exc z lagami 43mm mają te same półki Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi