michorg Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 7-11 lub 14-18 lipca chciałbym polecieć w stronę Słowacji, Austrii i Węgier. Bardzo chętnie pojechałbym w kilka motocykli. (mieszkam w okolicach Warszawy) Ponieważ nie mam jeszcze zbyt dużego doświadczenia w planowaniu i odbywaniu takich podróży (jak narazie jeździłem tylko po kraju) chętnie nawiązałbym kontakt z kimś (najchętniej z Warszawy lub okolic) , kto byłby relflektował na taką wycieczkę, właśnie w tych dniach, kto mógłby wesprzeć radą i doświadczeniem w planowaniu traski już teraz. Ze względu na rodzaj motocykla i włąsną przyjemność preferuję przelotową 100-110 km/h. Noclegi - kwatery, hotele lub namiot, wszystko jedno. Dzienny dystans w granicach rozsądku, tak żeby jeszcze pozwiedzać po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 a może ktoś ma inną propozycję w tych terminach :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Niestety nie w tym terminie. Lecimy w tamtą stronę w czerwcu: Słowacja, Węgry, Rumunia, może Bułgaria, może Ukraina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Niestety nie w tym terminie. Lecimy w tamtą stronę w czerwcu: Słowacja, Węgry, Rumunia, może Bułgaria, może Ukraina...no niestety, mój czerwiec upływa pod znakiem zachrzanu w robocie, Powodzonka w trasie zatem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi