Skocz do zawartości

chopery, cruisery - Sulejówek

STYK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Z Sulejówka pochodzę, ale od 5 lat już tam niestety nie zamieszkuję...

Pozdrawiam wszystkich z Sulejówka, Wesołej i okolic.

Mam nadzieję, że jak kiedyś się wybiorę to może się spotkamy, będę śledził temat..

Pozdrawiam

Cielak

to jakby lekko zmieniając lokalizację latania... pytam:

SZUKAM EKIPY CHOPPEROWOCRUISEROWEJ NA WYJAZD W NIEDZIELE RANO 20.04.08 DO CZĘSTOCHOWY... :notworthy:

Wojtas.... co z tym wypadem? :)

Roberto... trzeba polatać :)

Zróbmy sobie jakiś przelocik cruseirowy :)

Niedziela, niestety odpada - rodzinna uroczystość - ale może jakąś zbiórkę zrobimy dzień wcześniej na otwarcie sezonu na Bemowie ? Jest właśnie w sobotę 19-go !.

Niedziela, niestety odpada - rodzinna uroczystość - ale może jakąś zbiórkę zrobimy dzień wcześniej na otwarcie sezonu na Bemowie ? Jest właśnie w sobotę 19-go !.

Zdeje się że juz pojechalismy! :icon_razz: Leje jak z cebra, a jutro podobno ma być jeszcze gorzej.

A ja nie odpadłem :icon_rolleyes: miało nas jechać trzech ale w końcu jeden wymiekł.

Wyjezdzaliśmy z Otwocka około 13.00 padało, przestało za Grójcem i potem już mimo mokrej drogi jechało się dobrze. Trochę przez moje niedopatrzenie pobłądziliśmy w Łodzi ale na 16.00 byliśmy juz na ośrodku w Lutomiersku gdzie poczęstowano nas gorącą kawusią i bigosem. Umyliśmy motorki, browarek, pogawędka i kima. Na ośrodku była cisza i spokuj, oprócz nas były jeszcze tylko 2 osoby.

W niedzielę rano ku naszemu zdziwieniu i prognozom - niebo trochę zachmurzone ale zza chmur przebijał błękit i słoneczko, cichutko, cieplutko, asfalt suchy. spakowaliśmy się i około 8.15 byliśmy już w Łodzi gdzie dołączyliśmy do jednej ze zbierających się grup.

W drodze powrotnej chwilami żałowałem nawet, że nie wziąłem okularów przeciwsłonecznych, koło Mszczonowa zaczęło się chmurzyć a koło Grójca mrzyć i taki stan rzeczy utrzymał się już do końca drogi.

Nie będę pisał co się działo w Częstochowie bo można było zobaczyć w telewizji, ale jedno powiem, gdybym teraz wiedząc jak było, nie pojechał - baaardzo bym żałował. :crossy:

Pan Bucek musi czuwał :P

jak się nie udało, to może w tę sobotę pojedziemy gdzieś większą kupą... :P

nie mam pojęcia gdzie, bo jest mi wszystko jedno... Kazimierz, Pułtusk, czy inne miejsce... obiadek można wtrąchnąć wszędzie, a przecież chodzi o jazdę... :P

czekam na jakieś info do czwartku wieczorem... po tem będę bez netu aż do soboty rano...

cicho tu jakoś ...

w sobotę o godzinie 10 zbieramy się pod McDonaldsem w Starej Miłosnej... trasa do Kazika. ustalimy na miejscu.

przelotowa 90/110 (dla chopperków :D )

Kazik - lans :D i papu i powrót inną trasą...

mam nadzieję, że zbierze się choć z pięć maszyn...

p.s.

niestety istnieje ryzyko, że będzę musiał pójść do pracy, ale gdyby tak, to powiadomię Panctwa w piątek wieczorem...

do soboty :icon_evil:

• 1 miesiąc temu...

Wybieramy sie z kumplem sąsiadem na zlot organizowany przez Amazons w Nowym Dworze Mazowieckim.

Zlot jest 6-8 czerwca, my jedziemy w piatek ok 17-tej - 18-tej i wracamy po poludniu w sobotę.

Jedzie ktoś ? Moze śmigniemy wiekszą gruą ?

• 3 tygodnie później...

Strzala Styku!

Pamiętasz taką wesołą rodzinkę z namiotu obok na Amazonkach?

Wybieramy się z naszą piastowską grupą na Gryfa - byliśmy tam 2 lata temu i wrażenia jak najbardziej pozytywne. Wyjeżdżamy w sob. ok. 13

Pozdro dla Zienego i Kate!

Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo...

Strzala Styku!

Pamiętasz taką wesołą rodzinkę z namiotu obok na Amazonkach?

Wybieramy się z naszą piastowską grupą na Gryfa - byliśmy tam 2 lata temu i wrażenia jak najbardziej pozytywne. Wyjeżdżamy w sob. ok. 13

Pozdro dla Zienego i Kate!

Serdecznosci :P Was nie da się zapomnieć, taka słodka rodzinka

Dziękuję za pozdrowienia i jak tylko czas pozwoli to chętnie się gdzieś ustawię z Wami na śmiganko.

p.s. Pozdrawiam także Styka i Zienego :smile: