Cielak Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Witam. Z Sulejówka pochodzę, ale od 5 lat już tam niestety nie zamieszkuję... Pozdrawiam wszystkich z Sulejówka, Wesołej i okolic. Mam nadzieję, że jak kiedyś się wybiorę to może się spotkamy, będę śledził temat.. PozdrawiamCielak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 to jakby lekko zmieniając lokalizację latania... pytam: SZUKAM EKIPY CHOPPEROWOCRUISEROWEJ NA WYJAZD W NIEDZIELE RANO 20.04.08 DO CZĘSTOCHOWY... :notworthy: Wojtas.... co z tym wypadem? :) Roberto... trzeba polatać :) Zróbmy sobie jakiś przelocik cruseirowy :) Niedziela, niestety odpada - rodzinna uroczystość - ale może jakąś zbiórkę zrobimy dzień wcześniej na otwarcie sezonu na Bemowie ? Jest właśnie w sobotę 19-go !. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Niedziela, niestety odpada - rodzinna uroczystość - ale może jakąś zbiórkę zrobimy dzień wcześniej na otwarcie sezonu na Bemowie ? Jest właśnie w sobotę 19-go !.Zdeje się że juz pojechalismy! :icon_razz: Leje jak z cebra, a jutro podobno ma być jeszcze gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAEL Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Wybaczcie kochani...Odpadam. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 A ja nie odpadłem :icon_rolleyes: miało nas jechać trzech ale w końcu jeden wymiekł. Wyjezdzaliśmy z Otwocka około 13.00 padało, przestało za Grójcem i potem już mimo mokrej drogi jechało się dobrze. Trochę przez moje niedopatrzenie pobłądziliśmy w Łodzi ale na 16.00 byliśmy juz na ośrodku w Lutomiersku gdzie poczęstowano nas gorącą kawusią i bigosem. Umyliśmy motorki, browarek, pogawędka i kima. Na ośrodku była cisza i spokuj, oprócz nas były jeszcze tylko 2 osoby. W niedzielę rano ku naszemu zdziwieniu i prognozom - niebo trochę zachmurzone ale zza chmur przebijał błękit i słoneczko, cichutko, cieplutko, asfalt suchy. spakowaliśmy się i około 8.15 byliśmy już w Łodzi gdzie dołączyliśmy do jednej ze zbierających się grup. W drodze powrotnej chwilami żałowałem nawet, że nie wziąłem okularów przeciwsłonecznych, koło Mszczonowa zaczęło się chmurzyć a koło Grójca mrzyć i taki stan rzeczy utrzymał się już do końca drogi. Nie będę pisał co się działo w Częstochowie bo można było zobaczyć w telewizji, ale jedno powiem, gdybym teraz wiedząc jak było, nie pojechał - baaardzo bym żałował. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAEL Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Pan Bucek musi czuwał :P jak się nie udało, to może w tę sobotę pojedziemy gdzieś większą kupą... :P nie mam pojęcia gdzie, bo jest mi wszystko jedno... Kazimierz, Pułtusk, czy inne miejsce... obiadek można wtrąchnąć wszędzie, a przecież chodzi o jazdę... :P czekam na jakieś info do czwartku wieczorem... po tem będę bez netu aż do soboty rano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Ja bym Kazimierza popróbował, a w Pułtusku jest coś ciekawego do zlookania? Nigdy nie byłem, ładna traska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAEL Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 cicho tu jakoś ... w sobotę o godzinie 10 zbieramy się pod McDonaldsem w Starej Miłosnej... trasa do Kazika. ustalimy na miejscu. przelotowa 90/110 (dla chopperków :D )Kazik - lans :D i papu i powrót inną trasą... mam nadzieję, że zbierze się choć z pięć maszyn... p.s.niestety istnieje ryzyko, że będzę musiał pójść do pracy, ale gdyby tak, to powiadomię Panctwa w piątek wieczorem... do soboty :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 31 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Wybieramy sie z kumplem sąsiadem na zlot organizowany przez Amazons w Nowym Dworze Mazowieckim.Zlot jest 6-8 czerwca, my jedziemy w piatek ok 17-tej - 18-tej i wracamy po poludniu w sobotę.Jedzie ktoś ? Moze śmigniemy wiekszą gruą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Strzala Styku!Pamiętasz taką wesołą rodzinkę z namiotu obok na Amazonkach?Wybieramy się z naszą piastowską grupą na Gryfa - byliśmy tam 2 lata temu i wrażenia jak najbardziej pozytywne. Wyjeżdżamy w sob. ok. 13Pozdro dla Zienego i Kate! Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Strzala Styku!Pamiętasz taką wesołą rodzinkę z namiotu obok na Amazonkach?Wybieramy się z naszą piastowską grupą na Gryfa - byliśmy tam 2 lata temu i wrażenia jak najbardziej pozytywne. Wyjeżdżamy w sob. ok. 13Pozdro dla Zienego i Kate! Serdecznosci :P Was nie da się zapomnieć, taka słodka rodzinkaDziękuję za pozdrowienia i jak tylko czas pozwoli to chętnie się gdzieś ustawię z Wami na śmiganko.p.s. Pozdrawiam także Styka i Zienego :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi