lysy2108 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Witam!Mogłby mi ktoś odpowiedziec na pytanie- Jakim papierem ściernym mam zmatowic bak i plastiki?? Z góry dzieki za odp.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu2 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 wodna 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 na pewno wodny papier Kolega Krawcu dobrze gada zacznij od 1000 zobacz jak 600 będzie działałTzn tak papier wiadro wody i heja byle to równo zrobić. Łdne równe ruchy po całej powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek3210 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 zależy pod jaki lakier.Jak akryl to P600 pod metalic też ostatecznie może być nie do ciemnych kolorów.Jeżeli pod perłę i inne flipflopy to matuj 800 na mokro i staraj się to robić bardzo starannie.Perła jest transparentna i bardzo łatwo przebija.Mimo ze kładziesz wcześniej tło pod perłe to jak zryjesz to grubym papierem to wszystko powychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) Ja robiłam papierem wodnym 800,nastepnie baza + zmatowienie(cały czas 800), jeśli przebije blacha, najlepiej dla pewności powtórzyć czynność( tu papier 1000), podkład, lakier x2 by uzyskać lepszą głębie Edytowane 1 Marca 2008 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomano Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 delikatnie choć równomiernie 800 na mokro i będzie git :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy2108 Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Dzieki wszystkim za odpowiedzi:) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi