Reaper Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Szukam opinij użytkowników którzy posiadają posiadali lub coś wiedzą na temat tej firmy.Dodam że nie chodzi mi o kask enduro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trollsky Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 mam szczekowca - troche wieje w srodku, latem to docenie ale teraz jak jest zimnawo to wieje w potylice. Cytuj www.trollsky.comhttp://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuem Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 odświeżam temat. Możesz napisać coś więcej o kasku? Jak z hałasem w środku, jak przylega, jak szczęka sie otwiera, jak z masą? Generalnie czy jest solidnie wykonany czy zrobiony na odpier...l. Rozważam kupno szczękowca A 672 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ovvero Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 ja też odświeżę temat, mało informacji o tej firmie także może jeszcze komuś się przyda. moja dziewczyna jeździ w takim kasku ARC Falcon jako plecaczek i bardzo sobie chwali. Fakt że nie ma żadnego porównania ale nie narzeka np na hałas kiedy ja myślę o stoperach. O wentylacji nic nie powiem dlatego iż bez względu na pogodę zawsze wszytkie otwory wentylacyjne są szczelnie zamknięte żeby się nie rozchorowac - coż jest niestety niereformowalna. Kask jest ładny, nadruki oczywiście naklejone i wygląda to na robotę dobrej jakości np. w porównaniu do AGV GP1, środek wręcz idealny, wykończony przyjemnym materiałem który mozna wyjąc i wywietrzyc. Minus - zaślepki otworów wentylacyjnych nie budzą zaufania. Czy taki sobie kupie jako nowy ? - pewnie nie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTiStyle Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Witam!!Pewnie odgrzewam kotleta ale może się uda. Mam kask ARC A706 i niestety rozsypał mi się mechanizm otwierania szyby. Wie ktoś może gdzie bym znalazł kogoś, kto zajmował by się serwisem tych kasków? Ewentualnie jakiś sklep z tymi kaskami?? Poniżej zamieszczam zdjęcie. Fizycznie ułamał się mały element trzymający szybę aby nie wypadła. [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi