no_name Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Witam serdecznie,jestem tutaj nowy i nie dokońca moge sie tutaj odnaleźć ale...Chciałbym kupić motocykl Suzuki GSX 600 r lub Honde CBR 600 r.Jako iż w Polskich salonach ceny sa na tyle wysokie nie moge sobie na nie pozwolić myśle o sprowadzeniu z zagranicy. (z Włoch)Znalazłęm ostatnio oferte ( link poniżej ) http://www.secondamano.it/iad/car/mc/resul...siteId=1&sort=3Są tutaj naprawde przystępne ceny 7-9 tys Euro?Tylko nie wiem jak to działa wszystko? Jak z rejestracja pojazdu opłatami a przedewszystkim z gwarancją? Jak myślicie czy to jakas sieć dealerska (nie znam włoskiego) ?A może ktoś z was przywozi motocykle z tamteo kraju.Proszę bardzo o pomoc !!! Dzięki serdeczne , pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Uwazasz ze Suzuki GSX 600 r lub Honda CBR 600 r. to sa Endura albo Crossy ? :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
no_name Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 To jest chyba dość śmieszne pytanie z Twojej strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wi(L)ku Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 no name kolega zadał ironiczne pytanie. Bo za bardzo w dział nie trafiłeś. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 No zdeczka nie ten... ale wiem jedno motocykle z Włoch są w większośći dojebane... i taka jest prawda bo włosi o motocykle jak i samochody nie dbają zabardzo ale za to mozna tam naprawde okazje wyłapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Ja dorzuce tylko tyle : Tam sezon trwa cały rok ,więc i zużycie moto ,części ,przebiegi są większe i moto są często "kombinowane",ale to też nie jest regułą bo sam miałem xt-ka z włoch i wszystko było ok.Dlatego trzeba takiemu moto dobrze isę przyjżeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi