MichalM Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Witam. Mam mozliwosc kupna Yamahy YZF 426 z 2002 r. Mial ktos moze do czynienia z tym cudem? Jezeli tak to jak sie sprawowalo?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 niech zgadne z Jarocina, biała ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalM Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Hehehe tak. Wiesz cos na temat tego moto? Normalnie jak taka wrozka;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Hehehe tak. Wiesz cos na temat tego moto? Normalnie jak taka wrozka;-)Raczej możesz być spokojny o ten motocykl, ale Żubr na pewno wie o nim więcej :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Jeśli chodzi o YZF 426 '02 to w 100% mogę polecić tą maszynę:http://moto.allegro.pl/item320462308_yamah..._sx_pilne_.htmlMotor naprawdę godny polecenia, a cena bardzo okazyjna..... :icon_razz: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 no fajny sprzet jezdzilem na nim z dwa tygodnie, tylko juz troche archaiczny jesli chcialbys sie tym scigac, mnie najbrdziej drazni w tych modelach brak dekompresatora na wałku, a sam motor jak go sprzedawalem był igła jak jest teraz nie wiem aaa i te fotki co koles na aukcje wstawil sa juz troooche nie aktualne niech Ci wyśle aktualne bo troszke sie zmieniło pzdr Normalnie jak taka wrozka;-) no baaa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi