browamator Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 witam,czy ktoś wie kto w stolicy zrobi uszczelniacze lagi amortyzatora? TANIO...dowiadywałem się o komplet uszczelniaczy w Honcdzie i mało nie dostałem zawału... 210 PLN za same uszczelniacze.ja potrzebuję wymienić jedynie ten walnięty lub komplet na jednym...nie chcę remontu całego...PROSZĘ o POMOC.pozdrawiam,browamatorP.S.mam też stuki w silniku... potrzebuję doktora ze słuchawkami i dośwadczeniem w celu zdiagnozowania.napinacz rozrządu jest OK (wczoraj zdemontowałem i jest OK). musi coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 sluchaj, uszczelniacze kupujesz albo w sklepie z simeringami, albo w internecie dobierasz zamiennik - gora 50 zl, olej do tego dobry castrol fork oil to okolo 30 zl + pewnie robocizna z 50-70 zl, napisz PW do forumowicza Greeda, on ostatnio jest polecany jako mechanik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 zapewne uszczelniacze dostaniesz za 30zl u sebymoto na allegro. A co moze stukac np wyjechany walek i dzwigienki sciagnij pokrywe i zobacz stan dzwigienek czy nie sa wyjechane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi