kubus2905 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 witam kupilem wlasnie honde nsr 125 przesiadlem sie z crm niby te same silniki a tu zdziwienie nsr nie ma wogule kopa silnik igielka do ilu powina sie krecic nsr na biegach i kiedy ma moc max i czy to normalne ze na ostatnich 2 biegach juz ledwo idzie ewentualnie gdzie ma ona blokady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 panowie nie wierze ze nikt nie wie gdze nsr ma blokady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) Jeśli kręci się do 8 tyś. obr/min. to masz zablokowany moduł :PPo za tym blokada na 100% jest na wydechu :P Jeśli słabo Ci idzie na ostatnich dwóch biegach to możesz mieć kompresję słabą i tłok/pierścienie do wymiany ;) U mnie przy 120 km/h na 6 biegu mam 8 tyś. obr./min. :)Przy 150 km/h na 6 biegu mam 10,5 tyś. obr./min. Zębatki mam seryjne, czyli 14/36 z tego co pamiętam ;) Po za tym: WWW.125.PLMasz tam przyklejony temat o odblokowaniu NSRki :) Edytowane 1 Marca 2008 przez Qóba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm666 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Tylko samo odblokowanie moze nic nie dac, regulacja gaznika obowiazkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 gaznik przeczyszczony i wyregulowany kompresja minimalnie ponizej 10 a dokladniej gdze ta blokada na wydechu moze byc koncuwa czy komora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi