Bugs Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Witam, Bardzo proszę o informację w jaki sposób można załatwić tymczasowe tablice rejestracyjne ?Kupiłem motocykl w niemczech, który stoi tam w garażu i czeka na mnie ;-)Chcę pojechać po motor do Niemiec wykupić tymczasowe tablice rejestracyjne i wrócić na nim do Polski.Proszę powiedzcie jak to zrobić ? Z góry dziękuję za pomoc PozdrawiamBugs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 poczytać, co było na ten temat na forum pisane :icon_biggrin: to tylko ostatnie pytanie w tej kwestii, AFAIR w którymś wątku była kwestia przez KS-ridera dokładnie wyjaśnionajsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi