gołąb Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 czesc mam taki problem a mianowicie zalozylem nowy simering od popychacza sprzegla w yamasze dt 50 odpalilem troche pochodzila dalem gazu a simering wyskoczyl. nie wiem czy w skrzyni sa jakies odpowietrzniki, jaki moze byc powod wyskakiwania tego simeringu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahadt80lc2 Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 moze poprostu był jakoś źle założony troche krzywo czy coś. spróbuj jeszcze raz założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gołąb Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 tak nastepny simering bedzie za 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 na popychaczu sprszegła może być zwykły zimering za kilkadziesiąt groszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gołąb Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 (edytowane) no wiem ze moze byc taki tylko ze nie mam gdzie kupic. i musze na niegho czekac 2 tygodnie. a gdzie mozna taki kupic Edytowane 29 Lutego 2008 przez gołąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 sklepy z uszczelniaczami , tupu agroma polmozbyt lub inne sklepy dla rolników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi