Piotrek218 Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 Ekhm' date=' nom, ciekawe po co włąsciciel poobwijał je jakmś dziadostwem. Może jakieś odpustowe tuningowe gadżety :banghead:[/quote'] Poobwijał je dlatego bo robie sie paskudne po tylu latach. A nie wszyscy moga kupic sobie lusterka (przeciez maja dobre to po co im :?:banghead: a nie moga kupic bo czesto wola co innego kupic do swojej jawencji :banghead: Ta ostatnia jest naprawde ładna :banghead: Wszystkie wyżej wklejone jawki wyglądaję fajnie oprócz jednego elementu: 1 - zegary 2 - malowanie 3 - lusterka' date=' czy naprawdę nikt nie potrafi zrobić ładnej od początku do końca? Z tego co wiem lusterka nie są aż takiedrogie, żeby je robić metodą "home made" [/quote'] I tu sie mylisz bo ostatni jest naprawde ładna. Po co mu inny zegar ten jest orginalny i jest umieszczony w odpowiednim miejscu. Malowanie tez tej ostatniej jest ładne a o lustrku juz napisałem wżej. UWAGA :!: Wypowiedz ta odnosi sie do ostatniej jawencji :!: A pozostałe dwie wcale mi sie nie podobaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 No niewiem stary czy ten zegar jest w oryginalnym miejscu. Tam jest wsadzona cała konsola z kontrolkami. Ktoś miał całkiem dobry pomysł ale spaprał robote całą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 Źle mnie zrozumiałeś, odnosiłem się po kolei do każdego zdjęcia, co mi się nie podoba:Na pierwszym - zegary http://www.republika.pl/serwer00/59.jpgNa drógim - malowanie http://www.republika.pl/serwer00/68.jpgNa trzecim - podtrzymanie lusterek http://www.republika.pl/serwer00/67.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 a mi sie zadne nie podoba :banghead: a na serio:po co owijac lusterka swinstwami ... ja dzisiaj domalowywalem wahacz ... i co tez mialem go oblepic :banghead: ?! Papier scierny, lakier np. w szpraju :banghead: i do roboty ten gosc z ta busola chcial zrobic z jawki wiejska choinke :banghead: - udalo mu sie ... <termometr ?!> ta biala jest calkiem przyzwoita ... w nowoczesnym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 W pierwszym lampa i zegary nie pasują...no i ta kierownica rożek :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 No niewiem stary czy ten zegar jest w oryginalnym miejscu. Tam jest wsadzona cała konsola z kontrolkami. Ktoś miał całkiem dobry pomysł ale spaprał robote całą. Mowiłem o ostatniej białej w ktorej brzydkie sa tylko lusterka :banghead: ie zadne nie podoba a na serio: po co owijac lusterka swinstwami ... ja dzisiaj domalowywalem wahacz ... i co tez mialem go oblepic ?! Papier scierny' date=' lakier np. w szpraju i do roboty ten gosc z ta busola chcial zrobic z jawki wiejska choinke - udalo mu sie ... <termometr ?!> ta biala jest calkiem przyzwoita ... w nowoczesnym stylu [/quote'] Czy ja wiem czy choinke :?: Napewno nie choinke , nie ma w niej nic wiesniackiego moze te lusterka ale reszta jest przyzwoita :banghead: Źle mnie zrozumiałeś' date=' odnosiłem się po kolei do każdego zdjęcia, co mi się nie podoba: Na pierwszym - zegary http://www.republika.pl/serwer00/59.jpg Na drógim - malowanie http://www.republika.pl/serwer00/68.jpg Na trzecim - podtrzymanie lusterek http://www.republika.pl/serwer00/67.jpg Teraz to co innego :banghead: Ale i tak :Pierwsza: nie podoba mi sie Druga: Nie podoba mi sie Trzecia: Spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 Czy ja wiem czy choinke Napewno nie choinke , nie ma w niej nic wiesniackiego moze te lusterka ale reszta jest przyzwoita kiedys za czasow jawek i WSK`ek, byl na wsi taki trend ze przyozdabialo sie moto w rozne gowna byle tylko tego jak najwiecej napchac ... bo przeciez barometr, termometr i male TV sa bardzo potrzebne podczas jazdy :lol: ta jawka jest tego przykladem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 kiedys za czasow jawek i WSK`ek' date=' byl na wsi taki trend ze przyozdabialo sie moto w rozne gowna byle tylko tego jak najwiecej napchac ... bo przeciez barometr, termometr i male TV sa bardzo potrzebne podczas jazdy :lol: ta jawka jest tego przykladem[/quote']To jest właśnie idea wiejskiego tuningu. Nie znasz się. :lol: :lol: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 Nie znasz się. no fakt ... rozszyfrowales mnie :lol: A jest jakas akademia wiejskiego tuningu :banghead: ? Bo to wstyd :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 29 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 w tej pierwszej jawce to ktos naprawde spartolil te zegary :banghead: a 2 pokazuje takom jaka jest naprawde :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 Czy ja wiem czy choinke Napewno nie choinke ' date=' nie ma w niej nic wiesniackiego moze te lusterka ale reszta jest przyzwoita [/quote'] kiedys za czasow jawek i WSK`ek, byl na wsi taki trend ze przyozdabialo sie moto w rozne gowna byle tylko tego jak najwiecej napchac ... bo przeciez barometr, termometr i male TV sa bardzo potrzebne podczas jazdy :lol: ta jawka jest tego przykladem No co ona ma takiego złego :?: Jest najładniejsza jawka po tuningu jaka pokazaliscie na forum :banghead: wiec tylko te lusterka ja oszpecaja no i na mus momzna by było sie doczepic naklejek ale to szczegoł ogulnie jest ładna. A jest jakas akademia wiejskiego tuningu ? Bo to wstyd Tak owej nie ma no chyba ze wyjedziesz na jakas wioche i pomieszkasz z rok to bedziesz wiedział wszystko (tak przynajmniej mysle :banghead:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 No co ona ma takiego złego Jest najładniejsza jawka po tuningu jaka pokazaliscie na forum wiec tylko te lusterka ja oszpecaja no i na mus momzna by było sie doczepic naklejek ale to szczegoł ogulnie jest ładna. Jest obrzydliwie oblepiona wszystkim co tylko dalo sie do niej doczepic :| .. bez stylu, bez gustu, bez pomyslunku. Jedynie lakier ma calkiem niezly Tak owej nie ma no chyba ze wyjedziesz na jakas wioche i pomieszkasz z rok to bedziesz wiedział wszystko (tak przynajmniej mysle ) Jaka szkoda :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 te jawki sa hmmm ze tak powiem dziwne, no moze oprocz tej bialej, ktora jest ok oprocz lusterek :banghead: ta dziwna glowice ala smiglo tez widzialem na wielu zdjeciach, mam nawet gdzies zblizenie tego cacka :banghead:pozdrawiam.p.s. widzialem gorsze jawki :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 29 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 Tak owej nie ma no chyba ze wyjedziesz na jakas wioche i pomieszkasz z rok to bedziesz wiedział wszystko (tak przynajmniej mysle ) Piotrek a ty znowu o tej wsi :banghead: ja mieszkalem 14 lat na wsi i nigdy niebde tuningowal jawki tak jak na tamtych zdjeciach co sam je pokazalem przekonalem sie jednak do orginalu :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 Tak owej nie ma no chyba ze wyjedziesz na jakas wioche i pomieszkasz z rok to bedziesz wiedział wszystko (tak przynajmniej mysle ) Piotrek a ty znowu o tej wsi :banghead: ja mieszkalem 14 lat na wsi i nigdy niebde tuningowal jawki tak jak na tamtych zdjeciach co sam je pokazalem przekonalem sie jednak do orginalu :banghead: neos nie o to tu chodzi ... PS: Pisz posty z wordem, jak nie masz PL slownika to ci moge przeslac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi